jailbreak yardım

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
:D Doğru Diyosn Aslında ipcsuitide kurdum çalıştırdım burdan yükleyim sence hangisi daha iyi ve kolay kullanışlı onu yükleyim önerin hangisi

ipcsuite hakkında bilgim yok. Ndrive başarılı, tomtomu çok kullanmadım.
Ndrive kullanım klavuzu:

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
ipcsuite hakkında bilgim yok. Ndrive başarılı, tomtomu çok kullanmadım.
Ndrive kullanım klavuzu:

Programıda Verseydin keşke :D ipcsuite kullanmanı tavsiye ederim süper herşeyi yükleyebiliyorsun hem çok hızlı bir şekilde hemde çok rahat istersen göndereyim sana

maktama

maktama

Üye
veriririm de programı indirdikten sonra telefona yüklemen için ifunbox'a ve nereye koyacağını bilmeye ihtiyacın var :)(gerçi ipcsuite ile halledebilrsin sanırım ama ilk önce benim de upload etmem gerekiyor)
Ayrıca ipcsuite'le program indirip kurmak için bilgisayar gerekiyor.
İnstallous ise direkt telefondan çalışıyor ve çok başarılı bu konuda. Direkt telefondan programların açıklamalarını, screenshotlarını görüyorsun. Telefondan indirip telefondan kuruyorsun. Bilgisayara falan gerek kalmıyor.

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
veriririm de programı indirdikten sonra telefona yüklemen için ifunbox'a ve nereye koyacağını bilmeye ihtiyacın var :)(gerçi ipcsuite ile halledebilrsin sanırım ama ilk önce benim de upload etmem gerekiyor)
Ayrıca ipcsuite'le program indirip kurmak için bilgisayar gerekiyor.
İnstallous ise direkt telefondan çalışıyor ve çok başarılı bu konuda. Direkt telefondan programların açıklamalarını, screenshotlarını görüyorsun. Telefondan indirip telefondan kuruyorsun. Bilgisayara falan gerek kalmıyor.

dediğin gibi installoustan indiriyorum ndriveyi hadi hayırlısı :D

maktama

maktama

Üye
Ndrive Turkey indiriyorsun değil mi? Aman mexico england falan indirme de:) Ben uyarayım da...
Yazıyor NDrive Turkey diye:Dzaten
İndirmişken hemen sonrasında zamanın olursa Tomtom'u da indir ikisini de denersin.Hangisi hoşuna giderse kullanırsın. QuickOffice de yüklersen word,excel, ppt (office2007 dosyalarını dahi) görüntüleyip düzenleme yapabilirsin. Pdf görüntüleyebilrsin.

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Ndrive Turkey indiriyorsun değil mi? Aman mexico england falan indirme de:) Ben uyarayım da...
Yazıyor NDrive Turkey diye:Dzaten
İndirmişken hemen sonrasında zamanın olursa Tomtom'u da indir ikisini de denersin.Hangisi hoşuna giderse kullanırsın. QuickOffice de yüklersen word,excel, ppt (office2007 dosyalarını dahi) görüntüleyip düzenleme yapabilirsin. Pdf görüntüleyebilrsin.

:D yok yok türkiye olanını indiriyorum yanlız bunda altta bi ücret yazıyor bilmem kaç dolar inşallah paralı değildir :))

maktama

maktama

Üye
:D yok yok türkiye olanını indiriyorum yanlız bunda altta bi ücret yazıyor bilmem kaç dolar inşallah paralı değildir :))
49.99$ otomatikman benim hesabıma geçecek senin hesaplarından, niahahahaha :aha::d:
Şaka bir yana o orjinal fiyatı ama tabiki sen ödemiyorsn, bedava indir, kur kullan :yuru

elizkundura

elizkundura

Üye
selam benim tel 3,1,2 j.b yapılmış oluyo yani ayrıca j.b yapılması lazım saygılar

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
:))

Takipçi Satın Al

Üst Alt