Turkcell 4G testlerine başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 4G testlerine başladı
Cep telefonu operatörü Turkcell, LTE (4G) testlerinde saniyede 170 Mbps’leri aşan hızlara ulaştı ve Türkiye’deki en hızlı veri transferini yaptı

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, dünyanın en hızlı mobil genişbant teknolojisi olan LTE testlerinde Türkiye’deki en yüksek verI hızına ulaştı. Turkcell’in, Ericsson’la birlikte yaptığı LTE testlerinde veri hizi, saniyede 170 Mbps’i aşan hızlara ulaştı.

Türkiye’deki en yüksek verI hızına ulaşan Turkcell’in Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, LTE testleri ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: “Mobil genişbantta hız sürekli artıyor. Turkcell olarak biz de dünyanın en yeni teknolojIleri' ni yakından takip ediyor, bugünden geleceğe hazırlanıyoruz. Ericsson ile birlikte Türkiye’deki ilk denemeleri gerçekleştirdik ve LTE testlerini başarıyla tamamladık.”

3G için aldıkları A tipi lisansın, bir sonraki mobil genişbant teknolojIsi olan LTE için kendilerine önemli bir avantaj sağladığını belirten Terzioğlu, Turkcell altyapısı üzerinde mobil ortamda ulaşılan hızın benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunduğunu belirtti.

• Beğen
Tepkiler: ibocan123

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
bikac yerde gectiler bile yurt disinda mecburen el atacak turkcelde dierleride

batukral

batukral

Üye
4 iyi olacak gibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Bize sonradan geliyorya buna sinir kapıyorum ...

mrtlkr

Üye
4g destekli telefon yokki,sadece norveç ve isveç te 4g denemesi varmış oda deneme ..

ademoz05

ademoz05

Üye
Teşekkürler bilgi için...

eyup007

eyup007

Üye
Nazar değmesin, türkcell kadar kaliteli bir operatör bence henüz yok fakat türkcellde kaliteli ama fiyatları tavan..

kocar_1

kocar_1

Üye
ilk önce 3G doğru düzgün heryerde versinlerde ondan sonra 4G geçsinler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ilk önce 3G doğru düzgün heryerde versinlerde ondan sonra 4G geçsinler

Aynen katılıyorum semten semte mahalleden mahalleye değişen Bunca aya rağmen doğru düzgün oturtulamayan 3G nin üstüne birde 4G mi getirecekler gülerim doğrusu.Benim anlamadıgım ve kızdıgım nokta sanki kırsal kesimde hiç insan yaşamıyor herkez kentlerde hayatını sürüyor.İkinci plana atılmaktan bıktık artık.Sadece bunda değil her hizmette kırsal kesim bu kadar mı yok sayılır?.Yolda suda okulda teknolojide internette işte iş olanaklarında bu kadarda olmaz ki bazı yerlerde bırakın 3G yi 2G bile hayal !!Ondan sonrada veryansın ediyorlar kent göçü arttı şöyle oldu boyle oldu diye.Yazık gerçekten çok yazık.Bizde mi kente göçelim yaşadıgımzı yeri terk edip:bann:

1910 mu 2010 mu anlaşılmıyor bazı yerlerin yılı.2000 yılında reha muhtar SHOW da spikerken 2000 in türkiyesi diyip duruyordu ilkelliği görünce.Aradan 10 yıl geçti acaba ne değişti merek ediyorum.Sonrada gelişmekten bahsediyorlar büyüklükten bahsediyorlar büyüklerimiz!
Bir ülkenin kalkınmışlığı kırsal kesime yapılan yatırımlarla ölçülür.2000 yılında da aynı Türkiye 2010 yılında da Aynı Türkiye.Muhtemelen 2020 yılında da Aynı Türkiye olacak!

Ykaraca

Ykaraca

Üye
Aynen katılıyorum semten semte mahalleden mahalleye değişen Bunca aya rağmen doğru düzgün oturtulamayan 3G nin üstüne birde 4G mi getirecekler gülerim doğrusu.Benim anlamadıgım ve kızdıgım nokta sanki kırsal kesimde hiç insan yaşamıyor herkez kentlerde hayatını sürüyor.İkinci plana atılmaktan bıktık artık.Sadece bunda değil her hizmette kırsal kesim bu kadar mı yok sayılır?.Yolda suda okulda teknolojide internette işte iş olanaklarında bu kadarda olmaz ki bazı yerlerde bırakın 3G yi 2G bile hayal !!Ondan sonrada veryansın ediyorlar kent göçü arttı şöyle oldu boyle oldu diye.Yazık gerçekten çok yazık.Bizde mi kente göçelim yaşadıgımzı yeri terk edip:bann:

1910 mu 2010 mu anlaşılmıyor bazı yerlerin yılı.2000 yılında reha muhtar SHOW da spikerken 2000 in türkiyesi diyip duruyordu ilkelliği görünce.Aradan 10 yıl geçti acaba ne değişti merek ediyorum.Sonrada gelişmekten bahsediyorlar büyüklükten bahsediyorlar büyüklerimiz!
Bir ülkenin kalkınmışlığı kırsal kesime yapılan yatırımlarla ölçülür.2000 yılında da aynı Türkiye 2010 yılında da Aynı Türkiye.Muhtemelen 2020 yılında da Aynı Türkiye olacak!

Aynen katılıyorum arkadaşım...

Burak

Üye
daha 3g li bile telefonum olmadı :D
4g nie hemen çıktıki
:D:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

yinede tesekkürler

bookmark86

bookmark86

Üye
yine trcell farkı !!!
seviorumm senii TURKCELLİM :)

Kyle Broflovski

Kyle Broflovski

Üye
saniyede 21 megabyte civarı bi hız woww!! karamehmet uçuyodur lan :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu sadece test, gelmese seneleri alabilir, şayet gelse bile bizim işimize yaramaz, anca mobil modem kullanıcılarının işine yarar ki o da pahalı olur.

Burak

Üye
turkcell çok ii ama konusma ücreti çok fazla

ibocan123

ibocan123

Üye
vay be! zaten Turkcell e de bu yakışırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt