5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

izzy

izzy

Üye
Başlık gerçekten yararlı bilgiler içeriyor, teşekkürler. Bende 5800 güncelleme mağdurlarındanım buradaki yolları denedim ama yapamadım bir türlü eski versiyon takılacağız artık :)

yasamali

yasamali

Üye
Slm nadir kardes ben N 97 mini aldim ve sertifikamida aldim HelloOX indirip yükledim cebime ama HelloOX calistirdigimda (Installing rootcerts) takilip kaliyor telden bir kac defa sildim tekrar yükledim ama tekrar takiliyor teli acip kapiyorum ama ayni yerde kaliyor HelloOX u daha önce bir kac cepde sertifikami aldim ve kurdum bir sorun cikmadi am N97 minide takiliyor yardimci olurmusun
<n97 mini ici internet radyo yükledim yüklendi ama onuda acamiyorum ve msn programi da cok buldum ama acilmiyor yardimini bekliyorum benim su anda killandigim versiyon(v 10...020) bu sürüm son sürümmü yoksa baska indirmemm gerekmi tesekürler simdiden

gubarak

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Nadir'in anlattığı gibi update yaptım ama telefon s60 olarak görünüyor, rehber de gitti...

Bir şeyi yanlış mı yaptım acaba? Yardımlarınızı bekliyorum, nasıl geri döneriz?

ultras27

ultras27

Üye
Hafıza kartına attığım müzikleri müzik çalarda dinleyemiyorum tek tek çalmak zorunda kalıyorum arka arkaya yada karışık vs. dinlemek için ne yapmam gerek bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hafıza kartına attığım müzikleri müzik çalarda dinleyemiyorum tek tek çalmak zorunda kalıyorum arka arkaya yada karışık vs. dinlemek için ne yapmam gerek bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim..
başka bir müzik çalar yükle...

Quadrinim

Üye
5800 expres müziği nasıl nav,gasyon edit yaparız update le ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 kodunu nemesisle kaydedip güncellersen navigasyon edition olur..

gubarak

Üye
Nadir abi merhaba,

Ben Nokia Updater ve telefon içinden güncelleme yapamadığım için phoenix'le güncelledim ama şu anda hiçbir şey telefonu algılamıyor (ovi, hoenix, nss vs..) ve rehber dahil her şey gitti:)

Çünkü şöyle yaptım, okuyan arkadaşlar siz yapmayın:)

Updater ile güncelleme yapmak için NSS'de ürün kodunu 0587676 yaptım, benim telefon kırmızı ama navig. edition kurmak için böyle yapmıştım.. updater ve telefondan güncellerken hata verdiği için phoenix ile güncelleyeyim dedim.. ilk sayfada senin verdiğin firmware i indrdim, orada Türkiye için sadece Black vardı, boş anıma geldi güncelle dedim güncelledi navig. edition oldu.. ama şimdi hiçbir program tanımıyor, NSS'de güncelledikten sonra product code'u düzeltip, doğru firmware ile güncelleme yapsam düzelir die düşünüyorum ama tanınmıyor telefon..

Nasıl düzelir? Tşk

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sana da merhaba..aslında phoenixle tanıması gerekiyor..önce telefona hard format at..pc suite ile telefonu pc ye tanıt..olmazsa başka pc de dene..

gubarak

Üye
sana da merhaba..aslında phoenixle tanıması gerekiyor..önce telefona hard format at..pc suite ile telefonu pc ye tanıt..olmazsa başka pc de dene..

Tanımıyor dediğim gibi hiç bir uygulama, başka bilgisayarlarda da denedim sonuç aynı. Telefonun bağlı olduğunu görüyor ama modelini algılamıyor phoenix

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phoenixi kullanmana gerek yok..doğrudan Nokia Software Updater ile dene..

gubarak

Üye
Tanımıyorlar Ovi, Nokia Updater,Nemesis, Phenix.. telefon bağlı ama modeli algılayamıyorlar.. hard format, fabrika ayarlarını yapıp da denedim gene olmuyor.. muhtemelen gitti telefon..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman bir nokia shop a götürüp güncellettir..yapacak birşey yok..

Quadrinim

Üye
0587676 kodunu nemesisle kaydedip güncellersen navigasyon edition olur..

Söylediklerini yaptım modum güceledim hemde kendi updeti ile nemesisten ayarladıktan sonra
fakat *kare0000kare yaptığımda gene expres müzik olarak görüyor navi gasyon oalrak görmüyor burdaki talimatları uygulayarak ponixle update edeyim dedim oda hata veriyor

Nikopol

Üye
aynı sorun bendede var nokia software update ile phonix ile görmüyor ama o programlar dışındah eryerden görüyor akşamda nemesis programıyla deniycem bakalım sonuç ne olacak bende telefonu dün aldım ersiyon v31 olarak geldi ama güncellenmiyor nedense son güncelleme yok diye uyarı veriyor wifiden falan baglanınca

gsad

Üye
nadir abi handy taskman kurulumunda dosyaları çıkart diyorum 2 tane klasör çıkıyor hangisini telefona atmalıyız

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi handy taskman i indirdin?

ultras27

ultras27

Üye
başka bir müzik çalar yükle...
nasıl yani telefonun orjınal muzık caları hafıza kartındakı sarkıyı calamazmı_?

önerecegınız program varmı pekı hafıza kartındakı muzıklerı dınlemek ıcın.._?