Firmware güncellemeden Jailbreak yapınca programlar,tel defteri vb. siliniyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maktama

maktama

Üye
    Konu Sahibi
Firmware güncellemeden Jailbreak yapınca programlar,tel defteri vb. siliniyor mu?
Merhaba arkadaşlar.
Bayağı bir araştırdım ama bulamadım. Arkaşlarımda 2 tane iphone 3GS 16 GB var. Tturkcell ürünü,3.1.2 firmware li ve 2-3 aydan beri kullanıyorlar. Jailbreak yapmayı, program yüklemeyi falan hepsini biliyorum.
Ama hali hazırda kullanılan, 3.1.2 firmwareli 3GS telefonu Blackra1in ile jailbreak yaparsam içindeki dosyalar, telefondefteri falan siliniyor mu?
Ben daha önce denemediğim için bilemiyorum ve onların telefonunda da deneyemiyorum silinir falan diye. Bayağı bir forum okudum ama cevabını bulamadım. Bilgilendirirseniz sevnirim.

yassose

Üye
benim telefonda yaptim silinmedi ama 3gs lerde ne gibi b i fark yaratir bilmiyorum ama silinmemesi lazim bu arada 3g8 da silinmedi

maktama

maktama

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonda yaptim silinmedi ama 3gs lerde ne gibi b i fark yaratir bilmiyorum ama silinmemesi lazim bu arada 3g8 da silinmedi
Teşekkürler, tel defteri silinmiyorsa dosyalar falan da silinmiyordur sanırım. Nihayetinde firmware atmıyoruz telefona. telefonlar benim olsa denerim ama benim olmayınca, bir de arkadaşlar iş için kullandıkları için telefonları tırsıyorum açıkçası.
Başka görüşler bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt