Doping ADSL2+ Türkiyenin en en hizli hizmeti doping ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
Doping ADSL2+ Türkiyenin en en hizli hizmeti doping ile

Doping’le seni kimsenin tutamayacağını hissediyorsun değil mi?
Fiyatlar ve bağlantılar ortada; Doping diğerleri gibi değildir, kendi
gelişmiş altyapısını kullanır.

İşte aynı fiyata 2 kat hızlı bağlantının sırrı da budur. Yani burada gerçek
bir yenilik var.

Doping’li internete sen de hoş geldin
!

Doping ADSL2+, bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sağlıyor.
Doping, yüksek hızlı kesintisiz internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratarak kullanıcılarına Türkiye’nin en yaygın ve en hızlı ADSL hizmetini sunuyor.

Alışılagelmiş ADSL hizmetinde elde edilebilen en yüksek veri alım hızı saniyede 8 Mb iken, Doping ADSL2+’nın yenilikçi teknolojisi ve kendine ait altyapısıyla bu hız tam iki katına ulaşıyor. Bir diğer ifadeyle Doping ADSL2+ kullanıcıları çok daha geniş bir internet otobanında yolculuk edebiliyor.

İnternet kullanıcılarının yüksek hızda internet erişimiyle tanışmaları için Doping ADSL2+ kampanyalarında hız 2 katına çıkarken, fiyat aynı kalıyor. Üstelik 26,81 TL olan bağlantı ücreti de yok! Ayrıca kullanıcılar çok avantajlı ve uzun dönem indirim sağlayan özel tarifelerden de yararlanabiliyor.

Mevcut bakır kablolar üzerinden veri ve ses iletimi sağlayan ADSL hizmeti, artık çok daha iyi performans ve hızlı veri transferi sağlayan ADSL2+ teknolojisiyle sunulmaktadır.

Günümüzün en popüler bağlantı çeşidi olan ADSL2+ teknolojisinin getirdiği yüksek hız, yaygın olarak kullanılan internet hızının yaklaşık 3 katına ulaşmaktadır. ADSL standardıyla elde edilebilen en yüksek veri alımı hızı 8 Mb/sn iken, ADSL2+ teknolojisiyle sağlanabilen en yüksek veri alımı hızı ise 25 Mb/sn’dir.

ADSL2+ hizmetinin en önemli özelliklerinden biri, santrale uzak mesafelerde yaşanan frekans azalmaları ve kirlenmeleri ya da hat kesintilerini en aza indirmesidir. Yüksek hızın yanı sıra veri ve ses iletimindeki kalite de artmaktadır
.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sonuç itibariyle Türk Telekom'un altyapısını kullanacak...İlk 12 ay bilmem kaç para , ondan sonra da ne tuttururlarsa artık...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar. Türke Telekomun çatısı altında adını değiştirerek hizmet veren kurumlardan uzak durun. Eğer Türke Telekomdan şikayetçiyim diyorsanız sizlere tavsiye ederim. Benim oturduğum bölgede daha Fiber İnternetin hizmeti olmadığı için geçemiyorum. Ama hizmet geldiği anda Türk Telekomu unutacağım. Fiber internetin Türk Telekom ile bir bağlantısı yok. Tamamen kendilerine ait yayın sahaları var. Zaten verdiğim adresi incelerseniz eğer nedemek istediğimi anlıyacaksınız. Türk Telekomu 4' e katlar...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
T telekoma disli bi rakip cikca kendi hattindan verse herseyi super olur ya

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler bilgi için

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

mustafa

mustafa

Üye
Arkadaşlar. Türke Telekomun çatısı altında adını değiştirerek hizmet veren kurumlardan uzak durun. Eğer Türke Telekomdan şikayetçiyim diyorsanız sizlere tavsiye ederim. Benim oturduğum bölgede daha Fiber İnternetin hizmeti olmadığı için geçemiyorum. Ama hizmet geldiği anda Türk Telekomu unutacağım. Fiber internetin Türk Telekom ile bir bağlantısı yok. Tamamen kendilerine ait yayın sahaları var. Zaten verdiğim adresi incelerseniz eğer nedemek istediğimi anlıyacaksınız. Türk Telekomu 4' e katlar...

evet bende sivasa gelmesini bekliyorum bunun ama sivasa ne zaman gelir Allah bilir :D

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
TTNet'i batıracak firma falan gelmez bu ülkeye.
Doping neymiş neresiymiş? Adı sanı neymiş? Kendi altyapısını mı çekmişte bizi bitlere boğacakmış hatlardan?

Daha bir kaç gün önce o süper SuperOnline Fiber Internet'e kota geldi bre! Adil kullanım politikasıymış 50 GB kotaymış yok sömürmeymiş. Adam demiyor ki "benim altyapım boktan yetişmiyor bunca adama" onun yerine "kullanıcılarımız sömürüyor" e sömüreceğim tabi, ben o interneti babamın hayrına almadım!

Düzülecek çok koyun var memlekette ne diye adam gibi hizmet versinler ki ama? Haklılar bence.

Berkayaltinkalp

Üye
Bence Dopingin ttnet üzerinde hem fiyat avantajı var hem de kendi alt yapısını kullanıyor olmasının avantajı
Aslıunda sözleşmem bitince de denemek istiyorum.
Şimdi yeniden kampanyalarını duyurmaya başlamışlar bir de oyun var sitede bi odanın içinden eşya buluyonuz oradan da ödül veriyorlar
bir kişiye ömür boyu internet bir de 100 kişiye rapidshare premium hesap vereceklermiş.
asıl eğlenceli yanı televizyon reklamlarındaki ürünleri sitede satışa çıkarmışlar
işte internet hızlandırıcı vazelin falan :)

diye bi site siz de bir bakın rapidshare kazanırsanız şifreyi biraz da bana kullandırın ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt