sms ve çağrı engelleyici lazım acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emiryil

Üye
    Konu Sahibi
sms ve çağrı engelleyici lazım acill
arkadaşlar gelen aramayı ve sms yi engelleyici program arıyorum blackbeller var ilk başlarda işe yaradı yani 1 gün sonra engellemedi silip tekrar kurdum gene engelledi sonra gene bozuldu bana kesin düzgün çalışan bişeyler lazım siz bilirsiniz ya bi yardımcı olsanız ?
not: 6800 için uyumlu olması lazım bu telefon nedense her sis uzantısını çalıştırmıyor ona göre bir program verirseniz sevinirim.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaşlar gelen aramayı ve sms yi engelleyici program arıyorum blackbeller var ilk başlarda işe yaradı yani 1 gün sonra engellemedi silip tekrar kurdum gene engelledi sonra gene bozuldu bana kesin düzgün çalışan bişeyler lazım siz bilirsiniz ya bi yardımcı olsanız ?
not: 6800 için uyumlu olması lazım bu telefon nedense her sis uzantısını çalıştırmıyor ona göre bir program verirseniz sevinirim.
buyur kardeşim bu konudan ulaşabilirsin.
http://www.maxicep.com/s60-cagri-yonetim-ses-ve-cagri-kayit/blacklist-aramasini-istemediginiz-kisileri-engelleyin-2-47911.html

emka1993

Üye
arkdaşlar telefonum 5300 sms ve çağrı engelleyici lazım ancak nasıl kuruldugunu da anlatmanız gerekecek yardımlarınızı beklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt