Fotograf ve Video Gizleme ( 5800 )

Sponsorlu Bağlantılar

MetHew

MetHew

Üye
    Konu Sahibi
Fotograf ve Video Gizleme ( 5800 )
Arkadaşlar konunun yeri doğrumu bilmiyorum ama bu 5800 da Galeride görüntü ve video dediğimde tüm herşey gözküküyor bunu engelleme yolu yok mu mesela ben bazı video ve fotgraflarımın gözükmesini istemiyorum ne yapmalıyım bir şifreleme programı var mı lütfen bilen varsa aban özel mesaj atabilir mi çok önemli lüten

ahenk

ahenk

Üye
xplore gibi dosyayöneticisi programıyla dosyayı secenekler/özellikler/gizli işaretleyip kaydedin menüde gözükmez seyertmek için secenekler sistemle aç derseniz seyreder ve yine gizliyi kaldırır sanız menüde gözükür
xplore yoksa sitede dosyayöneticileri bölümünde bulursunuz
iyi forumlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayrıca galeride gözükmesini istemediğiniz resim yada videolarınızı x-plorer yada benzeri bir programla sistem klasörüne taşırsanız galerinizde gözükmezler.görüntülemek istediğinizde yine x-plorer programı ile görüntüleyebilirsiniz.

112

Üye
Benim N95 te kullandığım handy photosafe diye bir program var.5800 da daha denemedim.Belki onda da çalışır.

MetHew

MetHew

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende x plore ingilizce türkçe değil forumda türkçe var mı

Progressivity

Progressivity

Üye
gizlemek istediğiniz video yada resimi yeniden adlandırarak dosya uzantısını değiştiriniz mesala uzantısı .mp4 yada .3gp olan bir videoyu .jpeg olarak yeniden adlandırdıgınızda dosya bozuk gözükecektir açılmayacaktır tekrar bakmak için ise eski uzantısı ile yeniden adlandırmanız yeterli olacaktır uzantısı .jpeg olan bir fotografı ise .mp3 yada bunun gibi başka uyduruk bir format ile yeniden adlandırırsanız kimse bakamaz bu fotoya tabi bu taktiği bilenler hariç :D

reactor1111

reactor1111

Üye
gizlemek istediğiniz video yada resimi yeniden adlandırarak dosya uzantısını değiştiriniz mesala uzantısı .mp4 yada .3gp olan bir videoyu .jpeg olarak yeniden adlandırdıgınızda dosya bozuk gözükecektir açılmayacaktır tekrar bakmak için ise eski uzantısı ile yeniden adlandırmanız yeterli olacaktır uzantısı .jpeg olan bir fotografı ise .mp3 yada bunun gibi başka uyduruk bir format ile yeniden adlandırırsanız kimse bakamaz bu fotoya tabi bu taktiği bilenler hariç :D
uzantıyı telefondan nasıl değiştireceğiz peki?

Progressivity

Progressivity

Üye
dosyanın üstüne gelip seçenekler - yeni isim ver dedikten sonra dosya uzantısını değiştireceksiniz

reactor1111

reactor1111

Üye
dosyanın üstüne gelip seçenekler - yeni isim ver dedikten sonra dosya uzantısını değiştireceksiniz
beceremedim. isim ver dedikten sonra resim dosyasına isim.mp3 yazdım sonra yine resim olarak açıldı dosya.

Progressivity

Progressivity

Üye
ben misal olarak .mp3 dedim kardeş başka bir uzantı ver dene sırasıyla açmayana kadar ama mesela videoları ister .3gp olsun ister mp4 .jpeg diye değiştirince açmıyo fotoda da vardır bunun gibi bişey

jackbr

Üye
5800 için cities klasörü geçerli bir yoldur denedim oldu teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: furkan5a
empa35

empa35

Üye
uzantıları değiştirince bişey olmuyo kesin bişey yokmu

ahsu6344

Üye
tşk

alahattincin

Üye
hafıza kartının içine temp adında bir dosya yaratıyorsun sonra bütün video resimleri onun içine atıyorsun ve puff yok oluyor :) istediğinde o klasöre girip bakıyorsun.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Diğerin içinde rehbere taşırsaniz galeride gözükmez

Üst Alt