5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
saol çok teşekkür ederim çok makbule geçti:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

vibriyon

Üye
slm ben telefonuma v40 sürümünü yükledim, yanlız telefonumda bu sürüme ait özelliklerin hiçbirini göremiyorum ne yapmam gerekiyor??

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 5800 kullanıyorum

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
...

ultras27

ultras27

Üye
merhaba telefonuma yeni sürüm yükledm nokıa sıtesınden ındırdıgım nokıa software ıle ama eskı sürümünün aynısı(v10.0.050) daha yenı surumlere nasıl ulasabılırım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada verdiğim kodlardan birininemesisle kaydet tekrar nokia software updater ile güncelle..

Msty9

Üye
5800 ımı telefondan güncellemek istiyorum ancak *#0000# den günc. kontrol et dediğimde bağlantı sorunu diyor. sunucu kimliği şifresi vs. güncel olarak verebilir misiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onlara gerek yok..senin dil koduna güncelleme daha çıkmamış..ilk sayfadaki 9.cu mesajda anlattığım gibi nemesisle 0587676 kodunu kaydet nokia software updater ile güncelle..

pasa_gonlum

Üye
s.a arkadaslar bnde 5530 var güncelleme yapmak istiyorum nokia pc suitten yazılım güncelle diorum V10.0.050 sürümü görünüyo bnm telefonda yeni bulunan sürümde V10.0.050 ama 5530 un yeni bir sürümü oldugunuda biliorum ama bulamıo neden ? ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız seviniriimm...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada verdiğim kodlar var onlardan birini nemesis ile değiştirip tekrar dene..

pasa_gonlum

Üye
0573169 kodu denedim ama yine olmadı baska bi cözüm yolu var mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada küçük bir eklenti var navifim onu indir telefonunu seç ordan Türkçe kodları bul yeniden nemesisle dene..

parsreis18

Üye
N97 mini GPS Probleme.problem arkadaslar benim N97 mini var gps bir türlü istedigim gibi degil ilk cikan N97 cok iyi bundan neden ola bilir !!!!!!!! ?

Msty9

Üye
onlara gerek yok..senin dil koduna güncelleme daha çıkmamış..ilk sayfadaki 9.cu mesajda anlattığım gibi nemesisle 0587676 kodunu kaydet ile güncelle..

nemesise verdiğin kodu girip nsu ile denedim ancak 137.6 mb olan güncelleme hiç bitmiyor 300 mb a kadar gördüm ancak bir türlü sonlanmıyor bunun nedeni ne olabilir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son zamanlarda nokia da bir sorun var galiba birçok telefonda böyle yapıyor..telefonu çıkar yeniden dene..

ekc-103

ekc-103

Üye
emeğine sağlık...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

muratbx1

Üye
Arkadaslar ben N97 mini kullanicisiyim, telefonu 2 hafta once satin aldim.Orjinal nokia, simdi telefona turkce dil'i koymak istiyorum sizden ricam benimle ozel olarak ilgilenecek arkadas ariyorum.Lutfen bana yardimci olurmusunuz ben tek basima korkuyorum acikcasi telefonu bozacam diye.Arkadaslar bi de N97 mini de N gage oyunlari olmuyormu bilgi verirmisiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2-3 sayfa önce dil kodları verdim..onların birini nemesisle kaydet nokia software updater ile güncelle..

muratbx1

Üye
2-3 sayfa önce dil kodları verdim..onların birini nemesisle kaydet ile güncelle..

simdi kisaca butun nokia prolari kaldiriyorum.

phoenix'i pc'ye indiriyorum

sonra phonixi açiyorum

burda verdiginiz kodlarin birini giriyorum

sonra ne yapacam aciklarmisin

navifirmi indirdim benim telefona uygun kodlar verdi 7=8 tane hepsinimi isaretleyecem bunlara nereye kaydedeyim arkadas lutfen yardimci ol bana tesekkur ederim