5800 wireless problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emretwoolf

emretwoolf

Üye
    Konu Sahibi
5800 wireless problem
yeni 5800la 2gündür evdeki wirelesse sorunsuz baglanıyordum fakat dün akşam aniden ağ geçidi cevap vermiyor demeye başladı.yada ağ gözüküyor bağlanıyor ama interner 0kb olarak kalıyor ilerlemiyor.
bu nedendir bilen var mi
baska bi arakdas sifreyi degistirmis gibi bi numara yapmıs olabilirmi=?ama wireless ag bölümünde biliniyor yaziyor

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
O sorun bende de var ya 5530 la bağlanıyodum modeme giriyodum takır takır ama tlfna format attm artık bende gıremıyrm aynı seninki gibi hata veriyo kardeş:hmmm

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bu problemin çözümünü bulan yok daha bnde dukkanda kablosuz internetten rahatlıkla girebiliyorum ama okuldaki kablosuz modemler bağlanmaya çalıştığımda aynı hatayı ağ gecidi cevap vermiyor hatasını tekrar tekrar alıyorum

Lacrymosa

Üye
Telefonunuzdan o ağı silin tekrar bağlanın. Olmazsa bağlandığınız modemi kontrol edin. Başka cihazları engelliyor olabilir.

lülüü

Üye
map veya mac modeme göre değişiyo tlden modeme bağlanma olayı arkadaşlar buna dikkat

emretwoolf

emretwoolf

Üye
    Konu Sahibi
yani ne yapmamız gerekiyor? bi sitede gördüm tele ıp adrsi almamıs gerekiyomus ama acıklamıslarki:P

scuf

scuf

Üye
ayarlar / bağlantı / hedefler / internet , buradaki tüm var olan ağları silin daha sonra wi-fi ile tekrardan ağ aratın onu kaydetsin bide bunu dene + olarak wlan şifreside değişmiş olabilir onu kontrol et şifre değişincede öyle diyor çünlü .

• Beğen
Tepkiler: ccyk21cc
gagabm

gagabm

Üye
Internet paketi tarzinda birsey aldiysan paket bitene kadar boyle sorunla karsilasabilirsin

karloff

Üye
bende de Wlan ağı bulunamadı şeklinde hata veriyor.
Kendi modemim, şifreyi ben belirledim. Ip numaralarınıda doğru giriyorum

Lütfen yardım

Lacrymosa

Üye
bende de Wlan ağı bulunamadı şeklinde hata veriyor.
Kendi modemim, kodu ben belirledim. Ip numaralarınıda doğru giriyorum

Lütfen yardım

Şimdi nereye kod giriyorsunuz anlamadım? Telefon ağı bulamıyorsa ağ ya gizlidir ya da kapsama alanı dışındasınızdır.

karloff

Üye
Şimdi nereye kod giriyorsunuz anlamadım? Telefon ağı bulamıyorsa ağ ya gizlidir ya da kapsama alanı dışındasınızdır.

Kod olarak wireless'in şifresi demek istedim
Evin içinde kullanıyorum, hemen yanındaki notebook wireless üzerinden bağlanırken 5800 bağlanmıyor. Sanki bağlanırken WLAN ağı düşüyor gibi bir hata veriyor.
Bu sıkıntıyı sadece evimdeki wireless'de yaşıyorum , diğer pekçok wireless bağlantılarında hiç problem yaşamadım

emretwoolf

emretwoolf

Üye
    Konu Sahibi
modemin markası ne

Lacrymosa

Üye
O zaman evinizdeki ağı gözden geçirin. Modem yeni cihazlara izin vermiyor olabilir.

karloff

Üye
modemin markası ne

Modemin markası Exper, TTNET'in promosyon olarak verdiği bir modem.
Bunda modemin yeni cihazlara izin vermesi veya vermemesi nasıl yapılıyor. Çok karıştırdım fakat öyle bir ayar bulamadım.

Lacrymosa

Üye
Modemin markası Exper, TTNET'in promosyon olarak verdiği bir modem.
Bunda modemin yeni cihazlara izin vermesi veya vermemesi nasıl yapılıyor. Çok karıştırdım fakat öyle bir ayar bulamadım.

TTNET'in verdiği modemler baştan aşşağıya bir sorun zaten. Birden fazla cihazın bağlanmasını engelleyen bir sistem konulmuş olabilir.

Demek istediğim IP aralığıydı. Mesela ilk IP 192.168.2.2, son IP adresi 192.168.2.2 ise sadece 1 cihaz bağlanabilir o modeme. Son IP 192.168.2.10 ise 9 cihaz bağlanabilir. Bu şekilde bir IP aralığı kısıtlaması olmuş olabilir.

Bunlarla hiç uğralmayın, modeme reset atın. DSL ayarlarını baştan ayarlayın ve tekrar bağlanmayı deneyin. Yine sorun oluşursa modem izin vermiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt