hack ten sonra bluetoot ve zil sesi değiştirmede seçenekler aktif değil. ne yapmam lazım
bu sorunla hiç karşılaşmadım ben. acaba modifiyeli yazılım mı yükledin?
valla bilmiyorum ki. yazılanları yaptım. tekrar yapsam sorun ulurmu acaba
--------------- Ekleme ---------------
benim tel kırmızı olandı ben maviyi yükledim

kardeş virus buluyo indirdim dosyanın icinde?
kırmızıyı indirip tekrar yükledim. şuan sorunsuz çalışıyor. teşekkür ederim
tesekkurler kardes. oldu şükür
valla yaptım oldu.çok teşekkür ederim.

Ya ben hackledim o konudaki gibi fakat hard format atınca rom patcher gidiyo geri nasıl yüklücez ayrıca telefona herhangi bir uygulamayı sorunsuz yüklüyorum fakat telefonu kapatıp açtığımda uygulama listede görünmüyor acaba sildimi diye Pc Suite'te bakıyorum fakat orda yüklü görünüyor. Sorunu bulamadım. Bide bu rompatcher içindekiler telefon kapanıp açılsada sürekli nasıl açık kalacak...

arkadaşlar öncelikle benim tel n97 ben bunu hacklemek istiyorum veya flashlamak istiyorum, yaptığım araştırmalar neticesinde flashı modifiyeli yaparsak zaten hackli olacağı kanısına vardım. Öncelik olarak benim sıkıntım Jaf la ilgili olarak, bu jaf Win7 de çalışır mı? çalışır ise benim aldığım hatalardan bir tanesi winscard hatasıdır. konuyu açan arkadaş vermiş olduğu winscard eklentiyi dediği şkilde atıyorum fakat gene hata veriyor?
PKEY- hatası alıyordum artık onun yerine winscard hatası veriyor. şimdilik iglk aşmam gerektiğini duşunduğum problemlerim. yardımcı olursanız sevinirim... yani aslındajafı çalıştırabilsem problemim hallolacak gibi.. teşekkurler...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar anlayan birisi yardım ederse sevinirm teşekkurlerr