Telefon Tavsiyesi N86 mı 5800 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

N86 mı 5800 mı?

• N86

Kullanılan: 70 71.4%
  • 5800

Kullanılan: 28 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    98
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
N86 mı 5800 mı ?
Evet sizce N86 mı yoksa 5800 mı ?:heyo:

Lacrymosa

Üye
N86 daha iyi görünüyor. Dokunmatik ekran arzunuz yoksa N86 derim.

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Aslında var wi-fi ı her zaman kullanıyorum :) İnternet içinde dokunmatik daha iyi oluyor :)

Lacrymosa

Üye
Evet o bakımdan iyi oluyor ama kamera ve oturaklı görünüş olarak N86 çok daha iyi. Fiyat olarak nerdeyse yarı yarıya ucuz 5800.

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Evet 800-700 Tl N86 500 Tl de 5800 :) 2. el düşünüyorum..

Lacrymosa

Üye
Fotoğraf mı dokunmatik mi? Karar size kalmış. 5800'ın kamerasından pek bir şey beklemeyin.

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Benim için kamera önemli değil aslında :) Dokunmatiktede mesaj yazmak/msn zor olur diye düşünüyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

Alıştıktan sonra kolay oluyor ben onun dokunmatiğine bir gecede alıştımda işte.. :D

Ben hayatım boyunca v3 ile ilgilendim ve v3 ile ilgili her sorunu çözdüm bu güne kadar :D

echb0x

Üye
N97 mini al daha iyi =) ama bütçene göre hareket edeceksen 5800 derim .. Genç işi . N86 nın kamerasına aldanmayın o kadarda iyi değil kullandım çünkü. Resimler acayip bulanık çıkıyor.. lütfen bu uyarımı dikkate al arkadaşım ona göre hareket et. Çokda para verebilirim dersen N97 Mini al her bakımdan 10 numara :) Hem Dokunmatik Hem Tuş Takımlı :p

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini diyorsun :D Ben nasıl alayım onu yaw :D

Kamera için değil...

echb0x

Üye
n86 ile arasında fazla fark olmaması lazım :D

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
Hayata Dokunmak İstersen Tavsiyem 5800 XM

zwangless

zwangless

Üye
Tepki vermiş gibi olmayayım ama ben bu tarz karşılaştırmalardan memnun değilim. Fiyat dedikleri gibi arası bayağı var o kadar parayı verırsen tabii ki özelliği olur.

Şimdiden özür dilerim amacım kırmak değil.

Bkz: İphone ile 5800 karşılaştırıyorlar bence çok saçma. 5800 Aldım yaklasık bir haftadır kullanıyorum. Çok memnunum. Her zaman bi dokunmatiğim olmasını istemiştim :D

alemburda

alemburda

Üye
TARTIŞMASIZ N86 BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
Bence 5800 almalısın ama çabuk arızalanabilir.

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 tabiki Hasan kardeşim ;) Hem o fiyata o özelliklere sahip telefon zor bulursun ;)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
2. el alacağım... Yani 300 TL :) Fiyat önemsiz kalıyor yani :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hasanım sana 5800 uygun N86 nın ikinci eli 650-700 civarında 5800 ın ikini eli 350-380 arası..

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Abi ne yaptın ya :d: N86nın sıfırı zaten 700 Tl :D Ben akrabadan alıyorum 300TL ye bırakıyor fazla temiz olmasada :D Yani temizde biraz yere düşmüş :D Çok kararsız kaldım abi :D

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
söz konusu olan yeni bir cihaz alıp tüm özelliklerinin tadına varmaksa tabikide N86kesinlikle MÜKENMEL FOTOĞRAF ve VİDEO ÇEKİYOR ( ) Ama sadece dokunmatik merakım var diyorsan 5800 ideal bir telefon olacak senin için zaten 300 tl ye n86 ikinci el bulman imkansız ben n86 kullanıcısı olarak konuşuyorum ve şimidye kadar çok nokia kullandım hepside güzel cihazlardı 7710 dan tutun 5800 e varana kadar hepsini kullandım ama kesinlikle idda ediyorum 5800 n86 ya ulaşamaz yetenek olarakta karizma olarakta 5800 yeğenime aldık müzik performanslarını karşılaştırdık açık ara n86 aldı kulaklıkta bukadar net ve sağlam bas ses veren bi nokia daha kullanmamıştım ben... benim tavsiyem bütçen uygunsa n86 değilse n82 veya en son 5800 alman yönünde olcak şimdiden hayırlı olsun....

Üst Alt