5800 XM Programdan Atması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Programdan Atması
Merhaba. Ben yeni 5800 aldım. Bazen telefon bir programı kullanırken programdan atıyor. Bunun sebebi nedir acaba bilen var mi ne yapabilirim? Birde ekranı korumak için ne yapmalıyım. Zagg invisible almayı düşünüyorum. internetten araştırdım. Yorumlarını felan okudum kimisi çok iyi diyor kimisi iyi değil diyor. kullananlar varsa yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler.

İnsanların en faydalısı insanlara faydalı olandır.
Hz. Muhammed (A.S.M)

--------------- Ekleme ---------------

Hadısı yanlıs yazmısım dogrusu:
ınsanların en hayırlısı ınsanlara faydalı olandır,
hz. Muhammed (asm)

Lacrymosa

Üye
Telefondaki programlar sizi atmaz (Web tarayıcı hariç).

Muhtemelen sizin yüklediğiniz programlarda bu sorun oluyordur. Çok sık rastlanan bir şey değil ama telefonunuzun versiyonunu yükseltmeyi deneyin. Ya da o programların adını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
web tarayıcı atıyor. opera mini ve garmin de atıyor. zaten telefon yeni. başka program kullanmadım. versiyonu yükseltmeye verdim birazdan alacam bakalım ne alacak

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
bende 5530 var ve aynı sorun bende de var sık sık olmuyo ama kardeş

Lacrymosa

Üye
WLAN sinyali zayıflayınca tarayıcı atar. Çok yüksek boyutlu siteden ufak boyutlu siteye geçiş yapıldığında ya da yüksek boyutlu sitelerde çok fazla durunca da atabilir. Garmin'de daha önce kaydettiğiniz bir konuma gitmeye çalıştığınızda atıyorsa bu bende de oluyor. Sebebi anlayamadım ama evimi Ev konumu olarak kaydedince sorun hiç oluşmuyor. Opera Mini değil Opera Mobile kullanın.

heroman33

heroman33

Üye
    Konu Sahibi
WLAN sinyali zayıflayınca tarayıcı atar. Çok yüksek boyutlu siteden ufak boyutlu siteye geçiş yapıldığında ya da yüksek boyutlu sitelerde çok fazla durunca da atabilir. Garmin'de daha önce kaydettiğiniz bir konuma gitmeye çalıştığınızda atıyorsa bu bende de oluyor. Sebebi anlayamadım ama evimi Ev konumu olarak kaydedince sorun hiç oluşmuyor. Opera Mini değil Opera Mobile kullanın.
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt