Trident Wifi uyumlu Browserlar

Sponsorlu Bağlantılar

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
Trident Wifi uyumlu Browserlar
Merhaba arkadaşlar Trident için wifi uyumlu bir kaç browserda benden olsun buyrun. .jar formatındadır. Dokunmatik olmayan cihazlara yöneliktir. Dokunmatikler için bikaç tane ekledim allta.

Bolt Lite

Download

Teashark

Download

Opera mini 5

Download

• Beğen
Tepkiler: sadettin_seref ve yunus3787

altundalserdal

Üye
Teşekkürler dostum.Bu arada ben programları yüklerken işlem başarısız diye hata alıyorum telefonda sorun ne olabilir sence? Wt3 kullanıyorum :S

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum.Bu arada ben programları yüklerken işlem başarısız diye hata alıyorum telefonda sorun ne olabilir sence? Wt3 kullanıyorum :S

wt3 cihazı için .cod uzantılı olması lazım sanırım dosyların ben bikaç tane ekleyeceğim mesajımın altına birazdan.

bu opera 5 sana uygun sanırım bide bunu dene.

Download

Bolt bs

Download

bunları dene olmazsa tekrar bakalım :)

altundalserdal

Üye
Yok kardeş .cod uzantılı dosyaları yüklemiyor.İlla jar olması lazım ama işlem başarısız diyor anlamadım gitti.Received içine atıyorum teelfondan seçiyorum yükle diyorum % 52'ye gelir sonra işlem başarısız diyor.Yardım bekliyorum.

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
.jad deniyelim o zaman onuda upload ederim birazdan kardeş.

altundalserdal

Üye
Upload ettin mi hocam :S

cako_325

Üye
arkadaşım ben jar olanıda denedim ama oda olmuyor anlamadım gitti yardım.......

kotubocek

Üye
hotfile da "Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir." şekinde bir uyarı veriyor. rapidde ise yine error veriyor.

Kankavio

Üye
wt7 uyumlumudur bunlar ?

furkantel

Üye
hayır uyumlu değildir büyük ihtimal

teaports

teaports

Üye
linkler silinmis bı yenılersenız ıyı olur

yasincil

Üye
linkler boşaltılmış hocam

teaports

teaports

Üye
linkler ölmüş ''
yenilersen daha dogrusu yenıden eklersen ıyı olur cunku silinmiş dosyalar indirim sitelerinden...

impoved

Üye
ya arkadaşım bi yardım yapmak istemişsin. devamını getirmemişsin. ya hiç güzellik yapma insanların aklını bulandırma sonrasında arkandan rahmet okunmasın yada işin sonun getir.

handsomeguy

Üye
arkadaşlar link çalışmıyor diye ağlamayın
arama motorunda yazın o programları çıkar
hep beleşe alışmışsınız
biraz araştırın
bir süre sonra o linkler doğal olarak devre dışı kalır

graphix11

graphix11

Üye
Yok kardeş .cod uzantılı dosyaları yüklemiyor.İlla jar olması lazım ama işlem başarısız diyor anlamadım gitti.Received içine atıyorum teelfondan seçiyorum yükle diyorum % 52'ye gelir sonra işlem başarısız diyor.Yardım bekliyorum.
Jar dosyası bozuk veya birkaç dosya eksik olabilr.. :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt