Trident wt-3

Sponsorlu Bağlantılar

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
Trident wt-3
arkadaşlar geçenlerde inceledim bu cihazı bayağıda hoşuma gitti,benziyor Iphone'a falan... ama!! tabi çin malı diye hep insanın aklına bir soru takılıyor ... acaba aramızda inceleyen kullanan varmı görüşlerin izlenimlerini bildirebilirmi... satıcı alan herkes çok memnun incele çok hassas ve hızlı dedi,inceledim gerçekten öyle.. acaba yarı yolda bırakırmı? aslında Iphone düşünüyorum ama malum fiyatı uçuk:hmmm:ağlarım: n95 8gb imi satmayı düşünüyorum sizce ne yapayım,n95 de süper hiç bir sorunu yok fırtına gibi herşey yüklü.
DEĞERMİ****

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N95 8 gb satıp bu telefonu alıcaksın?inanılcak gibi birşey değil acıkcası.....

scuf

scuf

Üye
n95 satıp ıphone 3G alıcaksan ok , ama onu satıp trident alırsan asrın hatası yaparsın .

Paronim

Paronim

Üye
bencede öyle bir hata yapma iphone 3g al alıcaksan
aldanma o tridente

furkan343434

Üye
trident wt 3 baş ağrısı yapıyor inanılcak gibi değil ama öle konuşamıyorum telefonla

memoscan

Üye
arkadaş bnde var o telefondan türk malı çok gzl bişeyy bence hassas deil içinde her şey war

omer1230

omer1230

Üye
trident alcaksan s193 al bence:naughty: kullanmadım ama çok araştırdım

prodigy39

Üye
bence trident w-t3 gonul rahatlıgıyla kullanılcak bır telefon i phone'dan farkı yok.kıbar kullanırsan uzun sure kullanırsın.ne kadar ekmek o kadar corba.bu fıyata bu kadar ozellık.begenmeyen varsa i phone alsın.ben kullanıyorum ve trident w-t3 cok guzel.

keskin1

Üye
aynen katılıorum wt3 cok kullanışlı bıseye yorum yapıcaksanız alın elınıze kullanın tum ozellıklerını öyle yazın ıphonda bluetooth yok arka kapak cıkmıor bellı bır sarj suresı war dolunca aple gönderıon yenısını takıp bataryanın gerı yolluo musterı bana baglı kalsın dıye arkadaslar elın gawuru 1800 tl lerden bahsedıo bızım turk 300 den adamlarda yapıo ha dıceksınız kı kalıte ha ozaman turkıye dekı araba nufusuna bakın %85 i kartal dogan şahın tofas kısacası turk yanı ama mercedes kalıte ama bızı mercedes deıl karttal getırıo köye değilmi haccııılar

--------------- Ekleme ---------------

:=))) + (((=:

--------------- Ekleme ---------------

malum türkıye sartları benim bı tele 2000 tl e dökme sansım yok ha war da okadar zengın deılım adamın elınde ıphone pantol lewis gomlek armanı ama dolmus otobus tabanway gibi ulasım aracı kullanıyor gel bı cay ıcelım param yok cewabı bız özentı olduk cıktık beyler burda bana kımse kızamaz bu boyle hepimiz ne oldugumuzu bılıoruz sewgı we saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: kvncylmz
bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
arkadaşlar geçenlerde inceledim bu cihazı bayağıda hoşuma gitti,benziyor Iphone'a falan... ama!! tabi çin malı diye hep insanın aklına bir soru takılıyor ... acaba aramızda inceleyen kullanan varmı görüşlerin izlenimlerini bildirebilirmi... satıcı alan herkes çok memnun incele çok hassas ve hızlı dedi,inceledim gerçekten öyle.. acaba yarı yolda bırakırmı? aslında Iphone düşünüyorum ama malum fiyatı uçuk:hmmm:ağlarım: n95 8gb imi satmayı düşünüyorum sizce ne yapayım,n95 de süper hiç bir sorunu yok fırtına gibi herşey yüklü.
DEĞERMİ****
ben aldım bu telefonu daha 1 hafta olmadan servıse gıttı dokunmatıgı bozuldu n 95 nere trident nere degmez:nono:

temasan53

temasan53

Üye
4 Haftadır kullanıyorum wt3'ü...Bence hataları tabiki var ama yukarıda adı geçen Dokunmatik falan değil hatalı olan..Zaten dokunmatiği süper çalışıyor...MSN, GOOGLE, OPERA, FACEBOOK , eBUDDY ve BLUETOETH iyi çalışmaktadır...Sorun USB kablo bağlantısında, tabi bu sorun Laptop ile Win7 kullanmaktan da olabilir...5sn bağlı kalıp kopuyor bağlantı...Yoksa birçok özelliği ipod'tan fazla bile...WIFI çok başarılı çalışıyor...Cihaz menüsünde gezinme aynı Bilgisayardaki gibi ve çok rahat....Kamera kalitesini pek beğenmedim ve kesinlikle 2 mp değil...Ne kadar para o kadar köfte......Selamlar

bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
4 Haftadır kullanıyorum wt3'ü...Bence hataları tabiki var ama yukarıda adı geçen Dokunmatik falan değil hatalı olan..Zaten dokunmatiği süper çalışıyor...MSN, GOOGLE, OPERA, FACEBOOK , eBUDDY ve BLUETOETH iyi çalışmaktadır...Sorun USB kablo bağlantısında, tabi bu sorun Laptop ile Win7 kullanmaktan da olabilir...5sn bağlı kalıp kopuyor bağlantı...Yoksa birçok özelliği ipod'tan fazla bile...WIFI çok başarılı çalışıyor...Cihaz menüsünde gezinme aynı Bilgisayardaki gibi ve çok rahat....Kamera kalitesini pek beğenmedim ve kesinlikle 2 mp değil...Ne kadar para o kadar köfte......Selamlar
bende hiç bi şekılde usb sorunu cıkmadı dokunmatıgı pek ıı deıl cok hassas fln dıyolar ama kullanan bılır zaten kamera kesınlıkle 2 mp olamaz ımkansız 6300 da 2 mp ama cok kalıtelı gosterıo bunun da 2 mp ama cok dandık kamera aldıgıma pısman oldum en kısa zamanda degıstrcem en iisi nokıadan sasmamak:nono:

asi_kartal_007

Üye
Arkadaşlar trident w t3 kullananlar msn mi ekleyebilirlermi... valla bi yardımcı olursanız çok dua edicem lütfen [email protected]

Mygse

Mygse

Üye
Bende bakmıştım geçen o modele. Bildiğin iphone gibi duruyor fln diye. ekranı büyük en azından TV güzel olur diyodm
Iphone kadar olmasa da götürür biraz diyordum. Bu gün kullandım. Berbat ötesi bir alet. bırak N95 i satıp onu almayı. N70imi bile satıp onu almam asla!

memoscan

Üye
bendede var bende katılıyorum arkadaşım sana

specialtutku

Üye
ben aldım Trident WT3 evkur 439 ytl peşin de ayni 24 ay taksit de ben 24 ay aldım dokunmatik hic bir telefonu tavsiye etmedi adam nokia 5800 dedim bir onu tavsiye etti 740 ytl o hic de o kadar para veremem telefona bilgisayar mi alıyoruz şimdlik Trident WT3 kullanacagım 1 2 yıl sonra nokia 5800 alırım diyorum cok paranız varsa 5800 alın en iyisi 2 gün icinde eve gelir telefon eminim cok basım agıracak dokunmatik diye ama dokunmatik cogu telefon arıza yapar sakin kullanmak lazım dokunmatik sanırım mesaj illa kalemle kullanacagım telefoncu bile yazamıyor kalemsiz parmaklarım normal kalın ssiz cok kalınsa parmaklar trident almayın herseyi kalemle yapmak zorundasınız gibi geliyor telefonu alınca yeni yorumla ryaparım

theyureklicocuk

Üye
bende trident wt2 ii kamera biraz kotu ama ortama gore ayar yapınca ii ev die bi ayarı var bende 0.5 ve ii aksamları cekmiyor kamera wireless ii idare eder yalnız pcden mesaj cekiyormus ben yapamadım onu arastıyorum

specialtutku

Üye
wt 3 aldım en sonda evkur dan wt1 wt 2 nin menüsü daha parlak daha canlı wt 3 menü cok agır ve parlak degıl en iyisi cıkartın kredi kartı npkia 5800 500. ytl benim gibi kredi kartı kullanmazsanız taksaitle ancak evkur dan alırsınız 300 tl wt3 evkur 430 ytl nokia 5800 500 ylt de var ama evkur 739 ytl kredi kart olsaydı bende ne güzel nokia 5800 alırdım sigortasız oldugum icin cıkartamıyorum ama aldık artık trident..

specialtutku

Üye
telefon geldi evkurdan en sonda aldık bin pismanım simdiden ne yaptım ben kanal 20 cekiyor fm metro fm bile bulmuyor 10 tane kadar buluyor ses yüksek cok güzel fakat agır işliyor takılıyor ana menü sag sol yapınca cok agır menü ici fena degıl normal hızlı ana menü renk soluk resimlerdekinden farklı soluk cansız okunaksız hele güneşe cıkın telefon ekran görünmüyor parlaklıktan tv güzel sahilde canım sıkıldı actım televizyon seyrettim hos oldu cift hat aynı anda aktif istediginzden gorusun o iyi fakat dokunmatik yavas ve sert parmaklarım acıdı kalem sart 5 ytl kalemler yalnız ana menü yazıları ufak parlak degıl bu da can sıkıyor sitelerde ayna gibi ana menü arkadasımda wt 1 var menü canlı hızlı telefon dokunmatik cok hassas benim ki sert arkadas yazılım attırırsın dedı kendim atacagım baglantı kuramadım com baglanti gerek baglantı kurulsa attılır mı ayri konu nokia hepsine atarım yazılım biliyorum carsıda yazılım attırsam düzelir belki 10 ytl gerek hem bozulur diyede korkuyorum yaa KİMSE YAZILIM ATMADIMI BU TELEFONA ögretin ya kendim yazılım atayım telefon hızlansın dokunmatik hassas olsun kütfen ya yeni aldıgım telefon hayata küstürdü yazılım lazım