i8910 HD Ocak 2010 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

tatarali

tatarali

Üye
    Konu Sahibi
i8910 HD Ocak 2010 Firmware
Merhaba arkadaşlar. Eğer siz de benim gibi i8910 güncel firmware'yi arayıp da bulamadıysanız işte size download linki. (kendi uploadım)

rar şifresi yoktur. içinde gerekli açıklamayı da bulabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

orjinal firmware'dir. bilgilerinize...

• Beğen
Tepkiler: fatih_akyol

fatih_akyol

Üye
paylaşım için teşekkürler nasılkurucaz bu fw yi

silver021

silver021

Üye
firmware kurarken dikkatli olun derim..

bu işin uzmanı deilseniz karışmayın.. yoksa herşeyi silersiniz bi çırpıda.. ve pişmanlık fayda etmez çünkü bu garanti kapsamına girmez..

hasanarz

Üye
paylaşım için teşekürler acaba yeni neler getirmiş bu firmware

bu firmware 08.01.2010 nundur yenisi çıkmı 01.02.2010 diye

ayhankorkmaz

Üye
Türkçe dil desteği var mı acaba ???

tcan11

Üye
nasıl kurcağız bilen varmı

cedric2323

cedric2323

Üye
ARKADAŞLAR NASIL KURACAĞINIZI ANLATIYORUM LÜTFEN İİCE OKUYUN SONRA KURUN

öncelikle firmware kurcaksanız pcdeki işletim sistemi windows XP OLCAK BAŞKA işletim sisteminde kurulmaz

önce bu iki uygulamyı indirip pcnize kurun ve yeniden başlatın sonra arkadaşın verdiği firmwareyi rardan çıkarın telefonuzun ses açma tuşu üstteki + ve tuş klidi açma tuşuna baslılı tutarak telefonu açın mavi bi boot ekranı çıkar
telefonunuzun pc ile bağlantı kablosunu pcye bağlayın arkdaşn verdiği linki indirdiyseniz rardan çıkar ve çift tıklayn sağ üstte connect yada ready yazarsa ortada download var ona basın bekleyin kendi kendine kurar firmwareyi
AMA CİHAZINIZ GARANTİ DIŞI KALABİLİR ONUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN VE SAĞLAM FİRM WARELERİ YÜKLEYİN

SORUNLARINIZI BURAYA YAZABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR ELİMDEN GELDİĞİNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIM UMARIM OLMUŞTUR

beyazadam

Üye
MegaUpload yada NetLoad gibi bir yere yükleme yapabilirmisiniz.
Ayrıca bu Firmware'nin adı sanı nedir? Hangi versiyon ve içerdiği dil gibi bilgiler verilmemiş.
Boşa deneme yapmayalım defalarda deneneme rağmen türkçe diye verilen Firmwareler'in hep arapça çıktığı görmekten sıkıntı bastı çünkü?

hanyoung

Üye
samsung i8910 un 2010 türkçe versiyonu resmi olarak çıkmamıştır.

SAMSUNG SERVİS MERKEZİ DENİZLİ

atalaykarcik

Üye
cedric 2323 anlatımın için çok sağolasın

cedric2323

cedric2323

Üye
samsung i8910 un 2010 türkçe versiyonu resmi olarak çıkmamıştır.

SAMSUNG SERVİS MERKEZİ DENİZLİ

ewet arkadaşlar resmi bir firm ware değildir mesajda yazdıgım gibi isteyen yükler isteyen yüklemez cihazınıza zarar verebilir veya garanti dışı kalabilir ama ben kullanıyorum herhangi bi problem yok seçim sizin tabi:)

yavuzusar

Üye
dünyanın parasını verip almş olduğum bu cihazı nasıl garanti dışı bırakabilirim sizce ne denli mantıklı bu iş?

cedric2323

cedric2323

Üye
dünyanın parasını verip almş olduğum bu cihazı nasıl garanti dışı bırakabilirim sizce ne denli mantıklı bu iş?

senin verdiğin paranın aynısını bizde verdik aldık sen kurmayı beceremezsen kalabilir diyorum kurabilirsen hiç bi sıkıntı olmaz ayrıca zorunluluk yok istyen kurar bu fw yi isteyen kurmaz:)

kurt42

Üye
Arkadaşlar bu Omnia HD'de mesaj yazmakta zorlanıyor musunuz ? Bende bunu almayı düşünüyorum dokunmatik olduğundan merak ettim..

cedric2323

cedric2323

Üye
Arkadaşlar bu Omnia HD'de mesaj yazmakta zorlanıyor musunuz ? Bende bunu almayı düşünüyorum dokunmatik olduğundan merak ettim..

yok kardeş 2 günde alışyon çok rahat oluo sonra yalnız türçke karkter kullanca ğ ı gibi biraz skntı oluyr onun dşnda hiç bi prblem yok

kurt42

Üye
Navigasyon ve MSN uygulamaları iyi mi kardeş ?

neset2

Üye
kardes link olmus :

yeni link yokme ?

arkadaslar link olu, firmware icin teni link yokmu ?

sinner53s

Üye
kardeş link ölü yenilermisin

gmrh

Üye
kardeş linki başka bi upload sitesinde upload edebilirmisin..türkçe yazılım lazım i8910..

Takipçi Satın Al

Üst Alt