n olur acil yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
n olur acil yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Arkadaşlar benim bilgisayarın d ve c dosyasına tıkladığımda birlikte aç seçeneği çıkıyo otomatik olarak açmıyo ne yapabilirim n olur yardım edin şimdiden teşekkürler.:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

majestictr22

Üye
Merhaba arkadaşım, bilgisayarında virüs var onun için öyle yapıyor. Çok karşılaştım bu problemle, şimdi sana nasıl çözüceğini anlatıyorum; İlk olarak virüs programın varsa bir taramadan geçir yoksada indir(hangisi olacağı fark etmez) komple daha sonra kapat virüs programını ve tüm sayfaları kapat 'i indir tüm programlar kapalı olsun kur combofixi tarama filan yapacak sen karsına çıkacak her şeye eve(yes) de sorunun halolcak. Çalıştığımdan karmaşık yazmış olabilir takıldığın yer olursa söyle.

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
kardes bunları yaptıktan sonra sorun çıkarsa biligisayarda kesin çözüm oldugundan emin misin

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Veya Birlikte Aç Seçeneğinden Winrar'ı seç ve sürücünün içine gir.Orada "Autorun.inf" diye bi dosya olacak.Onu Sil ve Bilgisayarını yeniden başlat.Sorun Çözülmüş Olacaktır.

Kolay Gelsin

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar dediginizi yaparım ama herhangi bir sorun oluşmasın bilgisayarda:(

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşım Sorunun Bilinen Çözümü Bu ve çoğu kişi tarafından denenmiş yöntemler.Bizzat Kendim de denedim.Korkma Birşey Olmaz.

majestictr22

Üye
Dediği yolda kısa ama onu diyecektim bende kırıntı kalmasın diye dedim ben denemiştim bir müşterimizin pcsinde olmayınca bu yolu kullanmıştım. Tabi siz bilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Ve de denenmiştir bizzat kendim tarafından rahatlıkla yapabilirsin.

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bi deniyim bakalım

--------------- Ekleme ---------------

kardes bende avast vardı onun lisansını yeniledim simdi acerke d ve c yi actı acılırken auto run diye bi vürüs buldu onu sildi simdi sorun kalktı bana zaman ayırdıgınız için teşekkürler:)

majestictr22

Üye
Problem değil ama sen yine bir combofix aç iyi olur pc içinde :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
"majestictr22 " arkadaşım haklı :)

Kolay gelsin.

majestictr22

Üye
Combofix kurmayı gerektirmeyen küçük bir program arkadaşım eksikleri hataları bulup düzeltiyor. Kullanırken bir sayfa, program, anti-virüs açık olmasın.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
goldenheros ; eğer reklam yapmak istiyorsanız yanlış yere konu açtınız...Ayrıca konu açmadan bizahmet arama yapın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt