Sony Ericsson c510 Resmi olarak tanıtıldı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Sony Ericsson, Cyber-shot telefon C510 ile smile shutter teknolojisini sunar.

Sony Ericsson’a tüm dünyada kullanıcılara kameralı telefon teknolojisini sunma konusunda pazar liderliği getiren Cyber-shot telefon portföyü, 32 milyon adetlik satışa ulaşmış durumda. Cyber-shot telefon C510 Sony Ericsson’un kameralı telefon deneyimine daha fazla kullanıcının ve pazarın ulaşmasını sağlayabilecek.
Artık daha fazla kullanıcı, kalite konusunda riske girmeden Cyber-shot teknolojisinin keyfini sürebilecek. Sony Ericsson endüstrideki en doğru iş ortaklıklarıyla yön verdiği cep telefonu fotoğrafçılığının kazandığı yeni boyutları, mevcut kullanıcılar kadar yeni pazarlardaki kullanıcıların da hizmetine sunacak.

Yeni şık tasarımlı Sony Ericsson Cyber-shot telefon C510 fotoğraf konusunda en yüksek kaliteli teknolojiyle donatılmış durumda.
...Özellikleri...
3.2 megapiksel Cyber-shot™ kamera
• Smile Shutter™ – Fotoğrafı, kişinin gülümsediği anı tespit ederek çekme teknolojisi…
• Yüz Tanıma – bir seferde üç kişiye kadar odaklanabilme…
• Oto rotasyon – Telefonun tutuş açısına göre ekran yönünün otomatik değişmesi
• HP Snapfish teknolojisi – Kullanıcılara telefondan imaj çıkışı emri vermek ve kaliteli çıkış alabilmek için cihaza önceden yüklenmiş aplikasyon.
• YouTube™– Video ve fotoğrafları direkt olarak internet üzerine yükleyebilme imkanı
• Fotoğraf düzeltme – Işık, parlaklık ve kontrast ayarları anında yapabilme imkanı
• SMS sohbet – Tüm SMS görüşmesinin geçmişini tek bakışla görme imkanı
• Sürgülü lens kapağı ve ışıklı imaj kısa yolu
• Oto fokus – en iyi görüntü için…

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel ve kullanışlı bir cihaz.

TUHAN67

Üye
arkadaşlar kamerası 3.2 ama onun 3.2 olduğunu sanmıyorum :) bu sony nin megapixsel anlayışına hastayıom ya :D çağın ayağa ilerisinde adamlar :D

royalflush

royalflush

Üye
lens kapagınının aliminyum stili süper

beco93

beco93

Üye
t700 le kıyaslarsanız hangisi daha iyi sizce arkadaslar ?

beco93

beco93

Üye
arkadaşlar bn bu teli aldım fakat sim karttakinleri çıkartamıorum telefona kopyalamam gerekiyo tele kopyalamadan çıkmıyo bilen varsa yardı plese acill

etlkgga

Üye
Bu telefona nasıl oyun atabilirim birisi anlatabilirmi yaad daha önce bunu anlatan bir konu varmı?? Biri beni aydınlatsın

--------------- Ekleme ---------------

Bide oyunları jar cinsinden mi yoksa başa bi türden mi atıcam sony c510a ?

sweetsinem

sweetsinem

Üye
bu telefondan alıcam kullanan varmı görüntülü aramasıvarmı bunun birde ortalama fiyatı ne kadardır piyasa fiyatı...bana karşıya sesim iyi gitsin istiyorum sony lerde ses iyimidir...

camı normal olsun karşıya sesim iyi gitsin ekstra görüntülü araması varmı sizce almalımıyım?

Revengeful

Emekli Yönetici
kullanışlı

sweetsinem

sweetsinem

Üye
hımmm :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
ama 5800 herzaman tercihim :)

sweetsinem

sweetsinem

Üye
ama işte onunda fiyat farkı var :)

cetindicle

Üye
bence çok kullanışlı bir telefon görüntülü görüşme de çok iyi tavsiye ederim...

ahmetöcal

Üye
ben kullanıyorum sizede öneririm cok güzel bi tel 3g var süper tel

--------------- Ekleme ---------------

bu telefondan alıcam kullanan varmı görüntülü aramasıvarmı bunun birde ortalama fiyatı ne kadardır piyasa fiyatı...bana karşıya sesim iyi gitsin istiyorum sony lerde ses iyimidir...

camı normal olsun karşıya sesim iyi gitsin ekstra görüntülü araması varmı sizce almalımıyım?
ben kullanıyorum sizede tavsiye ederim güzel tel 3g de var süper tel

kinng

kinng

Üye
kullanlar varsa söyleyebilirmi flaş xenon mu led mi ?

birmaviyildiz

Üye
Aldım kullanıyorum harika bir cihaz

anon55

anon55

Üye

3g Görüntülü arama Mevcuttur
Piyasa Fiyatını tam Bilemiyorum 288 - 460 TL civarındadır tahminimce
Sony Zaten Bir Ses sistemi uzmanıdır Bu telefondada Güzel Ses Vardır Tahminimce
Tavsiye Edilir Heralde Bu Telefon Su Geçirmez de Var Tahminimce Bi Videoda İzlediydim çünkü
Kamerası Süperdir Zaten Sony nin kamerası Made in Japan

mahseer898

Üye
Süper telefon her türlü modlanır dehset bi hal alır =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt