vodafone messenger destek ve vodafone msn dosyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
vodafone messenger destek ve vodafone msn dosyası
arkadasLar bazıLarımızın telefonu hatta bazılarımızın deıl coqumuzun telefonuı vodafone messengerı desteklemıyo cunku 13 model dısında baska model cıkartmadı benım sızden bı ıstedıqm olucak oda vodafoneye sureklı mesaj atmanız vodafone messengr telefon destek kapsımını genısletsın falan o sekılde ben sureklı atıyorum fakat tek basıma ıse yaramıyo:evet:sizde yardımcı oLrsanız cok ıyı oLucak bide 6300 dan pcye aktardıqım vodafonenın messengerı wardı jar destekleyen tellere yuklenıyoo ısteyenn herkes yukleyebılır fakat bende hata werdı sızde belkı hata wermes bıı denemeye deqer :evet: buyrun arkadaslar buda lınk

• Beğen
Tepkiler: sinanelmas, 4w3e ve hayrullah47

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet dogru diyorsun bende yurt disi sms arama icin vodafondan vodafonlara uygun olmasi icin mail atiyorum ama yogun talep olsa tabiki olur

mazlum1790

mazlum1790

Üye
vodafone ye nasıl mesaj atacaz

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
vodafone ye nasıl mesaj atacaz

burdan atabılırsın

--------------- Ekleme ---------------

evet dogru diyorsun bende yurt disi sms arama icin vodafondan vodafonlara uygun olmasi icin mail atiyorum ama yogun talep olsa tabiki olur
evet snede doqru dıyosun herkes bır olup mesaj atsak muhakkak cıddıye alıcaklardır bızı fakat boyle tek olunca cıddıye alınmıyoruz bu arada senın d900 msn ıcın actıqın konuya yorum yazdım bı bak belkı yardımcı olabılmısımdır

izmirligenc

izmirligenc

Üye
burdan mail atabilirsiniz

dostum saol msj icin halettik sayilir da kanka msnde genel bi sorun varmis suan

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi

sorun warmıs derken sıtedemı sorun warmıs yoksa programda mı sorun warmıs sıtede sorun warsaa ben gonderebılrıım sana

sorun warmıs derken sıtedemı sorun warmıs yoksa programda mı sorun warmıs sıtede sorun warsaa ben gonderebılrıım sana

izmirligenc

izmirligenc

Üye
msn indirmis waptan ama error hatasi veriyormus

aryscat

aryscat

Üye
Vodafone messenger jar üzerinden değil jad üzerinden yüklenmeli. Yoksa bağlantı hatası alırsınız. Jad maker la jad yapsanız dahi çalışmaz.

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone messenger jar üzerinden değil jad üzerinden yüklenmeli. Yoksa bağlantı hatası alırsınız. Jad maker la jad yapsanız dahi çalışmaz.
kardes ıyı hos dıyosunda ben zaten hem jad dosyasını hem jar dosyasını ıkısını bırden ekledım rarın ıcınde ıkısıde war ıkısıde orjınalı yanı jada cevırme falan deıl ama yınede hata werıyo bende sızde deneyın ıstersenız bıı bakalım sızdede werıcekmı

mkeskin

Üye
Selamlar ben Nokia 5800 kullanıcısıyım benim cihazımada malesef msn pr yok
başka siteden yükledim ama ekran yarım çıkıyo kullanışlı değil ayrıca mobil tv de öyle onu hiç desteklemiyo
olacak iş değil 500 liralık telefon nasıl yazılım çıkarmazlar mesaj da attim müşteri hizmetlerine inş kaleye alırlar

Revengeful

Emekli Yönetici
Selamlar ben Nokia 5800 kullanıcısıyım benim cihazımada malesef msn pr yok
başka siteden yükledim ama ekran yarım çıkıyo kullanışlı değil ayrıca mobil tv de öyle onu hiç desteklemiyo
olacak iş değil 500 liralık telefon nasıl yazılım çıkarmazlar mesaj da attim müşteri hizmetlerine inş kaleye alırlar
Arkadaşım forumda 5800 la ilgili hertürlü istediğin program mevcut.
Televizyon için programda var

mkeskin

Üye
Selam ben esk den metin bende 5800 kullanıcısıyım ama wadofon mesengeri ve mobil tv yi desteklemiyo siz nasıl çözdünüzmü olayı bir yardımcı olursanız sevinirim msn adresim [email protected]

lütfen link verebilirmisiniz rica etsem

Revengeful sayın arkadaşım anlayışiniza ilginize çok sağ olun ama ben o pr yükledim ekranda yarım çıkıyo o yüzden

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
Selam ben esk den metin bende 5800 kullanıcısıyım ama wadofon mesengeri ve mobil tv yi desteklemiyo siz nasıl çözdünüzmü olayı bir yardımcı olursanız sevinirim msn adresim [email protected]

lütfen link verebilirmisiniz rica etsem

Revengeful sayın arkadaşım anlayışiniza ilginize çok sağ olun ama ben o pr yükledim ekranda yarım çıkıyo o yüzden
arkadasım senın olayın cozulur musterı hızmetlerını ara hallederler benımde o sekıldı ben n79 kullanıcısıyım mesaj gonderdım desteklenmıyor dedı musterı hızmetlerını aradım hemen hallettıler kullandım mobıl tv yı.messenger olayına gelınce onu desteklemeye bılır vodafonenın yenı modellere uyarlamasını beklıcez baska caremız yok

NgenX

Üye
KP500 war bende indirdim hatta veriyo!! tşkkler

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
kp500 dedıqın telefon ericson mu samsung mu hangsı bu telefon eger hata werdıyse nasıl hata werdı yanı yuklendıde mı hata werdı yoksa hıc mı yuklenmedı eger yuklenmedıyse telefonunuz jar dsyalarını desteklemıyodur ama yuklendıde hata werdıyse bıse dıyemem aynısı bendede oLdu :))

netten baktımda senın telefon LG cokkie destekLemıyokı bu modeLLer :)

33-fatih-33

Üye
slm bende nokia 5800 kulanıcısıyım tel msn yükledim fakat çok kontör yiyor dedinizi yaptım inşallah işe yarada vodafon bu durum için bir şeyler yapa

ceyhuns

Üye
6600da çalısmaz dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt