SAMSUNG F480 navigation

Sponsorlu Bağlantılar

tolgasS

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG F480 navigation
Selam arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum yeni samsung f480 aldim tomtom ve mcguede denedim dosyalar acilmiyor hangi navi sistemi calisiyor ve nerden bulabilirim lutfen arkadasslar izine gidecem ve isime cok yarayacagini dusunuyorum yolculuk esnasinda yardimlariniz icin simdiden tesekkurler ve hepinize basarilar dilerim

deniz_277

Üye

hayırlı olsun

74marti

74marti

Üye
eline sağlık kardeş paylaşımın için teşekkürler

deniz_277

Üye
F480 TUŞ KLİDİ hold çalışmıyor dyarsız nedir acaba butanmu bozuk.

deniz_277

Üye

--------------- Ekleme ---------------

F480 TUŞ KLİDİ hold çalışmıyor problem nedir acaba butanmu bozuk,yazılımmı .yardımcı olurmusunuz saygılar

dj_impalas

Üye

F480 TUŞ KLİDİ hold çalışmıyor problem nedir acaba butanmu bozuk,yazılımmı .yardımcı olurmusunuz saygılar

hold tuşu çalışmıyorsa bu telefonlarda sık olan bir problem bendede aynı sorun vardı HARD FORMAT attıktan Sonra Düzeldi Tabi Tuş Kırık Değilse Alttan

memedse

Üye
linkini için tesekür ederim ama nasıl yüklicemi bilmiyorum yani hangisini yüklicem
tesekürler
eline salık

arkadaşım selam nasıl yükledin tarif edermisin zahmet olmasa

şifre ne giricezzz

kurti_22

Üye
nasıl yüklendiğini ve ücretlimi ücretsizmi olduğunu bilen varmı...

genco40

Üye
bu download nedre arkadaşım yha

Novumm

Üye
Rar Şifre istiyor !!!!

matraks57

Üye
kardeş paralımı bunlar..ne hangi rar navigasyon için?

GNGRYLMZ

Üye
Selam arkadaşlar İnternetten gittigidiyordan Samsung F480 aldım 'almaz olsaydım' telefonu alalı 2 ay oldu ama daha 10 gün kullanamadım. Şimdide fotoğraf çekmede sorun yaşıyorum. Bir bilgisi olan varmı yoksa yine lanet servisemi göndermem gerek. Yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mhhmtt

Üye
bende gg den almıstım kamerası bozulmustu aynı sekilde.
onların kamerası hemen bozuluyo ama zor birseyi yok teknik servisine yolladım aldığım yere ertesi gün geri yolladı bana halledilir yani satıcıyla görüş..

yasindursun

Üye
yaw birader eyw da bunu f480 e nasıl yüklicem ben yardımcı olurmusnz tşkkr

krocantr

Üye
Deniz 277 kardeş sen dengesizmisin nasıl yükleneceğini hangi program lazm yazsna mdm konu açıyonz adm gbi açn arkadaslar werdiğin linkte pc studio war sadece :@