Eczanede fıkra gibi olay...Okumayan pişman.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Eczanede fıkra gibi olay...Okumayan pişman.
Eczanede il açlarımın gelmesini bekliyorum. Bu arada Orta yaşını geçmiş bir kadın eczaneye girip kalfaya sordu...
- Fare iloci vardir?
Kalfa:
- Var teyze...
Kadın:
- Yeşil karta yazıyorsuniz?
Kalfa:
- Farenin karnesini getirin yazdıralım teyze...
Ben böyle komik fıkra bile duymamıştım... :) kadın çıktıktan sonra Gülmekten yerlere yattım... :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4, izmirligenc, minoo ve 4 diğerleri

erdem3113

erdem3113

Üye
:ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
:d::d: yazık teyzeye :ehe

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Asprin YAZDIRMAK için bile sağlık ocağına giden , ilaç bedava deyip zırt pırt doktora gidip evleri antibiyotik ve ağrı kesici deposuna çeviren ve sgk yı iflas noktasına taşıyan vatandaşımın yeşiil karta bakış açısı bu ... :) aslında trajikomik... :)

Revengeful

Emekli Yönetici
iyimiş :)

haltie

haltie

Üye
Asprin yazdırmak için bile sağlık ocağına giden , ilaç bedava deyip zırt pırt doktora gidip evleri antibiyotik ve ağrı kesici deposuna çeviren ve sgk yı iflas noktasına taşıyan vatandaşımın yeşil karta bakış açısı bu ... :) aslında trajikomik... :)

bu yazıları okuyan var mı?:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:kop::kop:

AKATLI

AKATLI

Üye
Asprin yazdırmak için bile sağlık ocağına giden , ilaç bedava deyip zırt pırt doktora gidip evleri antibiyotik ve ağrı kesici deposuna çeviren ve sgk yı iflas noktasına taşıyan vatandaşımın yeşil karta bakış açısı bu ... :) aslında trajikomik... :)

bu yorumu yazmak için çok uğraştın mı :hmmm

şahsen bek okumak için çok uğraştım :ehe

relaxensar

relaxensar

Üye
bu yazıları okuyan var mı?:ehe

"Asprin yazdirmak icin bile saglik ocagina giden,ilac bedava deyip zart part doktora gidip evleri antibiyotik ve agri kesici deposuna cevirej ve saglik ocagini iflas noktasina tasiyan vatandas .......?....... yesil karta bakan .....?...... bu ... :) Aslinda trajikomik"

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:kop2::kop2:

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
:ehe

haltie

haltie

Üye
"Asprin yazdirmak icin bile saglik ocagina giden,ilac bedava deyip zart part doktora gidip evleri antibiyotik ve agri kesici deposuna cevirej ve saglik ocagini iflas noktasina tasiyan vatandas .......?....... yesil karta bakan .....?...... bu ... :) Aslinda trajikomik"

....... bu kısımları önemli :D

arslansem

arslansem

Üye
Saçma :pro:

● aLuvi ●

Üye
:kop:

minoo

minoo

Üye
bn de eczanede çalıştm işi biliyorum..qerçekten hiç saçma deil.adam 3liralık ilaç içn reçete yazdırıyo şu parası bu parası veriyo 5 lira :D he snra eczacı suçlu..insanlarla uqraşmak sabır istiyo cidden.bn kafayı yicektm :D

zehircbbb

zehircbbb

Üye
:D Teyzeye iyi olmuş :D Köpek mamasını eczaneler satsa onu bile yazdırıcaklar ya :D

manyet.k

manyet.k

Üye
haltie ben açıklayayım yazanı Asprin yazdirmak icin bile saglik ocagina giden,ilac bedava deyip zırt pırt doktora gidip evleri antibiyotik ve agri kesici deposuna ceviren ve sgkyı iflas noktasına taşıyan vatandaşımızın yeşil karta bakış açısı bu aslında trajikomik yazıyor:D

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Açıklama için teşekkürler :D Ben Halit sende falan neden böyle gözüktü bu yazı anlamadım :s :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt