Samsung Gt-b5310 Palrigo msn sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

yasadisigenc

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gt-b5310 Palrigo msn sorunu
İyi Akşamlar arkadaşlar ben samsung gt-b5310 kullanıyorum 1 hafta önce aldım ama hala Palrigo msni kullanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar..!

izmirligenc

izmirligenc

Üye
İyi Akşamlar arkadaşlar ben samsung gt-b5310 kullanıyorum 1 hafta önce aldım ama hala Palrigo msni kullanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar..!

Isletm sistemi nedir android win mobile mi
ne tur sorun var kuramadin mi kurdun da hatami verdi :hmmm

gameover034

Üye
palrigo msn neyi nasıl kullanabilirim bu bi çözümü yok mu ya

dessas_fani

Üye
valla aynı dertten bende gidiyorum

alone_01vagrant

Üye
bende samsung gt b5310 kullanıyrum ama parligo bende sorun yaratmıştı ama sorun kalmadı tek yaptıgım telefonun kendi tarayıcısımdan üstsürümünü indirmek oldu ve ekran yanda döne bi,liyor

nemutluu

nemutluu

Üye
ßende msn olarak İnstant Messenger kullanmıyorum. eBuddy kullanıyorum... eBuddy,bolt ve operanında klavye açınca yan yatanını buldum. Link:

bende aynı şekilde 5310 corby kullanıyorum palrıngo msn destekli deil kardeşim sadece farklı birkaç chat programı oturumu açabiliyo oyğzden hiç onunla vakit kaybetme e buddy yi yükle kullan ama ondada kullanım da ücretli bilgin olsun bu linkten indirebilirsin .................

eBuddy 3G ye bağlanıyordu. Onunda çözümünü buldum hemen anlatayım:
Menü>Oyunlar>Diğer>Bağlantılar'a geldikten sonra orda Şebeke Ayarlarından bağlanmış olduğun, kayıtlı Wi-Fi ağını seçiyorsun. Ve tüm uygulamalarında o Wi-Fi ağını kullanmaya başlıyorsun. Tekrar 3Gden bağlanmak istediğinde ayarını 3G şebekesine yönlendirmen yeterli...

papyruss

papyruss

Üye
Palringonun sitesinden mailinle uyelik aldiktan sonra gayet guzel giriyor yok desteklemiyo, yok 3g ile baglaniyo. yok oylebisey kardesim ben kullaniym herseyede wifile baglanabiliym her uygulamanin ayarnda neyle baglanilcaginin ayari var...

byhasank20

Üye
programları indiriyorum deniycem hepsini.teşekkürler paylaşımınız için.

CyLooNeS

Üye
ben palringoda 3G ile oturum acamıyorum.. Avea hattımlada açamıyordum vodafone a taşıdım hala aynı.. Ebudy kullanıyorum ama kullanımı hoşuma gitmiyor.. wifi ile 2 saniyede oturum açtıım palringo 3g de 3 5 dakka bekledikten sonra '''hata:the palringo server seems to have stoped responding. pls try to reconnect'''' diye uyarı veriyor.. palringo sadece wireless la mı çalışıyor..? Şimdiden teşekkürler..

hicranyesiltas

hicranyesiltas

Üye
Arkadaşlar ben bu telefonu alalı yaklaşık 2 ay oldu.Çok beğendim,çok kullanışlı bir telefon herkese tavsiye edebilir. Ancak benim çözemediğim birkaç sorunum var.
1. Palringo'nun en yeni versiyonunu yükledim. Kayıtta oldum. Ama oturumu aç dediğimde oturumu açmıyor ve hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
2. Youtube ye giriyorum. Ama videolar çok bozuk görünüyor. Nasıl düzeltebilirim ya da herhangi bir program mı indirmem gerekiyor?

Üst Alt