Format atıım hafıza kartı gitti yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
Format atıım hafıza kartı gitti yardım lütfen
Arkadaşlar benim telefon 3650 hafıza kartı takılıyken *#7370# yaparak format attım. Telefonu yeniden açtığımda malesef hafıza kartını okumadı "sistem hatası" uyarısı yapıyor ve menü kullanılamıyor. Başka kart taktım yine olmadı. Ancak hafıza kartı yokken menüyü kullanabiliyorum lütfen yardım.

bassavci

bassavci

Üye
sifreyi girip tekrar kartı acman gerek. yaptıgın format telefon icin olan. karta zarar vermez. yalnız telefonun kartı gormesi gerek. kartı bi baska telefona koy belki orda yaparsın. veya kartın menusune girip sifreyi ac. sifreyi bilmiyorsan fexplorer in son versiyonu yukle orada c:/systeme gir en altta mmc store var ona girmek icin menu icineden fileye oradanda hex/textviewer 'e gir. sifreni orada bulursun.
basarılar...

tuzlalı

tuzlalı

Üye
    Konu Sahibi
ilgine teşekkürler. Ancak Kart takılıyken menüyü hiç kullanamıyorum. Sadece arama yapabiliyorum oda numarayı yazarak. Rehbere bile giremiyorum. Ne yapmalıyım.

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
sen ayvayı yemişsin sanırım tele fazla format atarsan cokebilir

hyper

Üye
kartı bilgisayarda formatlamayı dene. card reader varsa

xrz

Üye
bu sorunu ben de yaşadım kalem tuşuna basılı tutarak açıcan hep
nedeni ise hafıza kartına yüklemiş olduğun bazı program ya da programları c diskinde bazı dosyalara bakar bulamamayınca da sistem hatası verir yok kalem tuşu da işe yaramazsa hafıza kartının içinekilerin tamamını card readerle sil formatlama

Quadriceps

Üye
<div class='quotetop'>(hyper &#064; Nov 14 2005, 07&#58;07 PM) [post=209469]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kartı bilgisayarda formatlamayı dene. card reader varsa
[/b][/quote]
Aynen katılıyorum bu banada oldu bende de 3650 var yapacagın ilk sey kaleme basılı tutarak calıstırman olmazsa card reader vasa at bicimlendir kesin oluyo bidaki formatında da once karta sonrada telefona format at sadece birine format atmak iyi bise degil&#33;&#33;&#33;

white

Üye
Başka bir hafıza kartını tak dene çalışıyorsa yeni 1 hafıza kartı al

TeEnAgErrR

Üye
Beyler size bişi solim eger kart okuyucuyla format atcaksanız formatını FAT yapın FAT32 yaparsanız calısmazzzz

eci_eci

Üye
babacan nasıl atcas format karta gormuyo ne cap nede pc de kartı

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşlar nasıl tel kullanıcısınız... Tele soft format atmış hafıza kartındaki bütün verilerin app lerinin aynısı tel hafızasınada geliyor yani telden bi bağlantı kuruyor... Bunu iki seçenekle çözersin... 1.si telin hafızasını hafıza kartına yüklersin, format çektikten sonra tekrardan tel hafızasını geri yüklersin..2.si ise tele format attıktan sonra kartada format atarsın... Bu yüzden arkadaşım kartını kart okuyucuya koy ve pcden biçimlendir. Boşu boşuna para veripte kart alma ;) :oke:

swap5F19

swap5F19

Üye
Beyler size bişi solim eger kart okuyucuyla format atcaksanız formatını FAT yapın FAT32 yaparsanız calısmazzzz

nasıl fat32 yapsan çalışmaz orjinali zaten o.:nono:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar benim telefon 3650 hafıza kartı takılıyken *#7370# yaparak format attım. Telefonu yeniden açtığımda malesef hafıza kartını okumadı "sistem hatası" uyarısı yapıyor ve menü kullanılamıyor. Başka kart taktım yine olmadı. Ancak hafıza kartı yokken menüyü kullanabiliyorum lütfen yardım.

kardeşim sen tel kapalıyken telindeki şu 4 tuşa aynı anda basılı tut ortalama 15-20 saniyetuşlar şunlar:
yes(arama tuşu)+*+3+açma kapma tuşu bu dört tuşa aynı anda bas.çıkan ekranda türkiye-ankara veya istanbulu seç.sorun düzelecektir.halen düzelmezse kart okuyucunu pc de ''system'' klasörü dahil bütün klasörleri sil.hafıza kartını teline tak kart bozuk biçimlendirilsin mi diye soracak tamam de işlem tamamdıır:oke:

--------------- Ekleme ---------------

babacan nasıl atcas format karta gormuyo ne cap nede pc de kartı
card readerının içini temizle memory cartınıda temizle.

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Kartı bilgisayarda Fat olarak biçimlendir Fat32 yaparsan çalışmaz
kartı formatlayamazsan bozulmuş demektir

Saygılar

swap5F19

swap5F19

Üye
Kartı bilgisayarda Fat olarak biçimlendir Fat32 yaparsan çalışmaz
kartı formatlayamazsan bozulmuş demektir

Saygılar

kim diyor fat32 yaparsan çalışmaz diye yap bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu.senn sorunun ne:@

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Bilgisayara kartını tak ve ilk dizinde .exe uzantılı bir dosya varsa sil
Yoksa libs klasörünü, rocogs ve programs klasörünü sil

Bu tür bir problemi hafıza kartına yüklediğin otomatik çalışan ve gerekli bası uzantılarını telefona yüklemiş olup bu dosyaları bulamayan bir program verebilir

telefona format atmak çözüm değil
ama verilerinin önemli olanlarını kurtarıp karta format atmak (Bilgisayarda ve Fat biçiminde) daha iyi olur
ayrıca otomatik çalışan uygulamalarını mutlaka telefon hafızasına yüklemelisin

Saygılar

swap5F19

swap5F19

Üye
Bilgisayara kartını tak ve ilk dizinde .exe uzantılı bir dosya varsa sil
Yoksa libs klasörünü, rocogs ve programs klasörünü sil

Bu tür bir problemi hafıza kartına yüklediğin otomatik çalışan ve gerekli bası uzantılarını telefona yüklemiş olup bu dosyaları bulamayan bir program verebilir

telefona format atmak çözüm değil
ama verilerinin önemli olanlarını kurtarıp karta format atmak (Bilgisayarda ve Fat biçiminde) daha iyi olur
ayrıca otomatik çalışan uygulamalarını mutlaka telefon hafızasına yüklemelisin

Saygılar[/quote

Fat 32 aslanım bnm hadi büyüde gel.ayrıca burdan arkadaşlara sesleniyorum yanlış yönlendirilmesin.hadi bu arkadaşa bluetotth tan virüs yolladı bun tel hafızasına kurdu napacan büyük söz büyük sorumluluk ister koçum:nono:

15390104

Üye
innov8 internete girerken kopuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt