S.a
Engin hocam yine senden bir kaç isteğim olucak. İnaked ve Nude it uygulamalarını bulabilirsin çok memnun olurum. Yardımların için şimdiden tşkler.
ewet inaked programı ama yu tubedeki gibi bişi degil haberin olsunMesut Hocam bu ne Hız sağolasın Kardeş. Evet Programın ismi İnaked youtubede Videosunu gördüm merak Ettim. Aradım ama bulamadım ben![]()
ordaki fakesana dedimya verdigin isimdeki program buu you tubede izledigin o vido çekim programı fake yani gerçek degil sahte öyle bişi yokkArkadaşlar özür dileyerek tekrar yazıyorum. Benim aradığım inaked bu değil Bu resim düzenleme Programı çıktı
Benim aradığım Program simgesinin üstünde Nomao yazıyor. youtubede Adamın elindeki iphoneden baktım
Programın tanıtımıda Şu şekilde Incredible "iNaked" iPhone Application by Nomao
kardeşim bana worm lazım hani eskiden atarilerde oluyordu ya iki farklı renk solucan değişik silahlar ile birbirlierini vuruyor bulabilirsen ii olur tel. iphone 3gs
ewet izledim videoyu arastırdım daha cıkmamışengin abi youtube da görmüşsndür.. Mirror's Edge oynayan bi adam war.. Mirror's Edge çıktı mı? -.-' çıkmadıysa ne zaman çıkacağı hakkında bi bilgin var mı?