Türk telekom kazık

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Valla yerli yabancı ben bana verdiği hizmete bakarım.Kaplumbaga hızındaki internete her ay 50-55 TL odemekten bıktım.yeterki bir ay geç odeyeyım faturayı faiz üstüne faiz bindiriyorlar.OCAK AYI FATURAM TAM 85 TL GELDİ.Mail attım neden böyle 50-55 tl verdiğiniz yetmiyormuş gibi bu 85 neyin nesi diye cevap gelmedi.Ödemeyecegım.Ne olursa olsun fena diş biledim alsınla götürsünler bilgisayarı.Zaten maddi değeri 300 TL falan.Mart 28 2010 kontran bitiyor bende kurtuluyorum bunlardan

hocam bir sekilde alirlar iyisimi ode fazladan verme sonra yaziktir

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hocam bir sekilde alirlar iyisimi ode fazladan verme sonra yaziktir
Yeter hocam bıktım usandım bu soygunculardan.Hiç bir açıklama vermeden 4-5 aydır 50 TL-53 TL 55 TL neye göre kesiyor bunlar? 1MB sınırsız pakette.Ocak ayında belki düzelir dedik tam 85 TL fatura kestİler.Mail attım zahmet edip cevap bile vermediler.Nasıl olur ne yapabilirim bilmiyorum ama Dava edeceğim yeter artık bune ya SOYGUNCU TTNET:off: ama merak etme ömrümün sonuna kadar senden kurtulacağım 2 YIL dayandım 1 ay daha dayanırım nasıl olsa...

strabagturk

Üye
arkadaşlar herkes telefonu kapattırdım diyor ama interneti nasıl alıyosunuz o zaman gsm ler hariç telefon olmadan internet alınabiliyosa bizde bilelim

psycopat7

psycopat7

Üye
Tellcom dada kazıklandıgınızı anlayınca ne yapıcaksınız acaba.....
Cok gulerım ondan sonra hueheuhe

erhansiperli

erhansiperli

Üye
arkadaşlar ev telefon faturalarından bende sizin gibi pek memnun değilim
hatta kapatmayı bile düşündüm ama bizimkiler kabul etmedi
ayrıca 2010 yılı itibariyle telekom tarihi tam olarak beli olmasada bundan böyle
internete bağlanmak için sabit ev telefonu hattı şartını ortadan kaldıracak
yani eve telefonu olmadan internet başvurusu yapabileceğiz
ayrıca 8 MB Netlimizsiz kullanmadan önce 45 tl ödüyordum
4 liralık farklar 8MB geçtim 15 GB dolduğunda ay sonuna kadar 512 KB hız 'a düşmesi şartıyla
fakat telekomun alt yapısı yok
15 GB bir yana ocak ayında 139GB subat ayında 135 GB KOTA 'yı aştım hız gene 8MB
ayrıca bazı arkadaşlar
49 lira yerine 53 liralık fatura ödediğini sölüyorlar
bende aynı şekilde sorun yaşıyordum
sebebi ise telekom internet ücretini ay bitmeden tahsil etmek isdediğinden ibarettir
yani mart ayının internet üçretini en geç 29 mart istiyor
yani siz 31 mart veya 1 nisanda ödemeye yaparsanız faiz ödemek zorunda kalırsınız
bende artık ay bitmeden ödemeyi yapıyorum sizede tavsiye ederim

ibocan123

ibocan123

Üye
sürekli BEDAVA BEDAVA diye reklam yapıyorlar. yahu ne bedavası? bu devirde kim kime bedava bir şey viriyor? bedava dedikleri şeyin parasın fatura öderken peşin alıyorlar zaten. siz neden hiç konuşmadığınız halde türlü bahaneler adı altında o kadar para ödüyorsunuz sanıyorsunuz?...
açın gözünüzü sazan olmayın.
abonelik sözleşmesini iyi okuyun.
körü körüne imzalamayın.
geri dönüşü yok çünkü...

Üst Alt