Usb bellek dosyaları göstermiyor yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
Usb bellek dosyaları göstermiyor yardımm
pcye avast yüklüydü usb yi taktım aoutorun.exe ve benzeri virüsler buldu sildim ancak usb taktığımda veriler gözükmedi özelliklerde aynı kullanılan boyut hala var yani silinmiş olamaz ayrıca bir diğer virüs (recyle.exe) yardım bekliyorum maxicepliler:vur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Antivirüs yazılımınız dosyaları gizlemiştir...Gizli dosyaları gösterirseniz dosyaların silinmediğini görürsünüz...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
pcye avast yüklüydü usb yi taktım aoutorun.exe ve benzeri virüsler buldu sildim ancak usb taktığımda veriler gözükmedi özelliklerde aynı kullanılan boyut hala var yani silinmiş olamaz ayrıca bir diğer virüs (recyle.exe) yardım bekliyorum maxicepliler:vur

Bana göre autorun.inf adında hala bir komut dosyası duruyor ya da bunun çalıştırmak istediği virüs şuan devrede..

winrar üzerinden belleğinizi açın ve bu dosyayı silin, donanımı güvenle kaldırıp tekrar takın.. Eğer yine gözükmüyorsa antivirüs yazılımını güncelleyin ve sistemi güzelce taratın...:oke:

(eğer winrar ile gözükmüyorsa komut dizini üzerinden gidin ''klasörlerin üzerindeki komut barı'', örneğin : J, K, L:/ artık ne ise, devamına autorun.inf yazıp okeyleyin.. not defteri ile açılırsa iç yazılımı silip değişiklikleri kaydedin...)
:lol

===========================
eğer bahsettiğiniz sadece RECYCLE.EXE ise avast bu virüsü tanıyor 'tabi son sürüm ise'

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için sonsuz teşekkürler

Üst Alt