blackberry storm 9500 mı n 96 mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
blackberry storm 9500 mı n 96 mı ??
merhaba arkadaslar blackberry storm 9500 aldım sureklı msj yazan bırıyım ve kullanmakta zorluk cekıyorum sızce n96 ile takas yapmalımıyım kullanan arkadsların yorumunu beklıyorum hangısı daha ıyı sızce.ve n96 ıle ıstanbul ıl sınırları ıcerısınde takas yapmayı dusunen arkadsların teklıfıne acıgım tesekkurler...

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaslar blackberry storm 9500 aldım sureklı msj yazan bırıyım ve kullanmakta zorluk cekıyorum sızce n96 ile takas yapmalımıyım kullanan arkadsların yorumunu beklıyorum hangısı daha ıyı sızce.ve n96 ıle ıstanbul ıl sınırları ıcerısınde takas yapmayı dusunen arkadsların teklıfıne acıgım tesekkurler...

bu arada takas yada onerıde bulunacak arkadslar ıcın msn adresım [email protected]

ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
halen daha guncel...

alperen1313

alperen1313

Üye
Alperence Selamlar
Kardeşim ben blackberry lerin her modelini kullanan biriyim.
Storm da güzel bir cihaz sms yazmak için ben qwerty yerine klasik klavyeyi tercih ediyordum ve gayette güzel ve hızlı sms yazabiliyorum.
Şahsi tavsiyem storm dan yana olur ya da değiştirebilirsen bold veya 8520 ya da 8900 ı tercih edebilirsin.
Saygılar

ysfakc

ysfakc

Üye
    Konu Sahibi
valla kardesım ne yalan soylıyım ben bb lere pek alısamadım cunku ılk defa nokıa dısı bı cıhaza gectım hanı nokıa pratık prog yuklemek ıcın her hangı bır yazılıma ıhtıyac yok kullanımı basıt vs en kısa zamanda bı nokıa ya kavusamasam cıldırıcam:D

alperen1313

alperen1313

Üye
valla kardesım ne yalan soylıyım ben bb lere pek alısamadım cunku ılk defa nokıa dısı bı cıhaza gectım hanı nokıa pratık prog yuklemek ıcın her hangı bır yazılıma ıhtıyac yok kullanımı basıt vs en kısa zamanda bı nokıa ya kavusamasam cıldırıcam:D

vallahi kardeşim ne desdem sana kar etmez :=)
blackberry ayrı bir deryadır..
ben devamlı blackberry ikullandıgımdan dolayı blackbery i başka hiç bir telefona değiştirmem.
düşünsene 10 adete kadar mail tanımlamışsın takip edebiliyorsun ve aklına bir pda yapılacak ne geliyorsa daha fazlasını yapabiliyorsun...

ama tercih edecek kullanıcı sen olduguna göre tercih senindir :=)

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...