Günaydın arkadaşlar..
-YARINIYOK- Üye günaydın levent nasılsın --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: sağolun Şükür iyiyim siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... siz derken nadir abi? resmiyet mi olacak yoksa bizi öğrenclerin mi sandın
günaydın levent nasılsın --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: sağolun Şükür iyiyim siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... siz derken nadir abi? resmiyet mi olacak yoksa bizi öğrenclerin mi sandın
tragedie Emekli Yönetici şükür mehmet abi iyiyim siz nasılsınız Nadir hocam saygılar sizde iyisinizdir inş
-YARINIYOK- Üye a.slm mustafa ben biraz kaçar işler beni bekler görüşürüz yine arkadaşlar abiler yürektesinz
tragedie Emekli Yönetici teşekkür ederim Nadide iyiyim ben sende iyisindir inş Mustafa a.s hoş geldin
-YARINIYOK- Üye beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler de beklenen gün gelmeyecekse çekilen çile nedir?
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler de beklenen gün gelmeyecekse çekilen çile nedir?
Mehmet Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Selamlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Nasılsın Mustafa --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler de beklenen gün gelmeyecekse çekilen çile nedir? Genişletmek için tıkla ... aşktır aşk
Mustafa Furkan' Alıntı: Selamlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Nasılsın Mustafa --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır derler de beklenen gün gelmeyecekse çekilen çile nedir? Genişletmek için tıkla ... aşktır aşk
-YARINIYOK- Üye Nadir' Alıntı: Maaşallah Nadide,aşktan ötesi İlahi Aşk'tır.. Genişletmek için tıkla ... beni de güldürdür sağol abi ya iyi de benim aşkla meşkle uğraşacak vaktim bile yok ne aşkı yahu bana uzak olsun
Nadir' Alıntı: Maaşallah Nadide,aşktan ötesi İlahi Aşk'tır.. Genişletmek için tıkla ... beni de güldürdür sağol abi ya iyi de benim aşkla meşkle uğraşacak vaktim bile yok ne aşkı yahu bana uzak olsun