Küçükken Yapmak İstediğiniz Meslek Neydi Ve Şuanda Yaptığınız Meslek Ne ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Küçükken Yapmak İstediğiniz Meslek Neydi Ve Şuanda Yaptığınız Meslek Ne ?
Evet arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi.Küçükken ne olmak istemiştiniz,şimdi ne oldunuz ? Küçükken yapmak istediğiniz meslek neydi ? Şimdi yaptığınız meslek ne ? Eğer küçükken olmak istediğiniz mesleği seçmeyipte başka mesleği seçtiyseniz bunun nedeni nedir ? Değerli cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Unstable01

Unstable01

Üye
okula başlamadan önce hep okula başlamak ögrenci olmak isterdim ... hala ögrenciyim:D ölene kadar ögrenci olcam sanırım....

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Türkçe öğretmeni olmak istiyordum şuan Turkcell de aktivasyon elamayım olsun ikisinde de TÜRK var :ehe

● aLuvi ●

Üye
Bilgisayar mühendisi olmak ama şimdi öğrenciyim =)

AKATLI

AKATLI

Üye
Unstable01 dediği gibi ölene kadar öğrenci gitcem herhalde :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
F1 pilotu olmak istiyordum ama şimdı hacımurat kullanıyorum:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bilgisayar Mühendisi olmak isterdim ..

Kaldırım Mühendisi oldum ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Doktor falan olmak istemiyordum veya mühendis :D
Aslında karnını ne doyurursa o olur farketmez ... Önemli olan huzur ...
Neyse bir aralar sünnetçi olmak istemiştim tabiki o rezil günü yaşadıktan sonra vazgeçmiştim hemen :ehe
Şimdi ise elektronik teknikeri falan ışte ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Hedefimi koydum, hedefim için çalıştım ve hedeflediğim işi yapıyorum.

Candy

Candy

Üye
En farklısı benim heralde... Öğretmen olmak istiyordum ve şimdi öğretmenim... :)

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
ikinizin adına sevindim :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yazın çiftçilik yapıyordum, bazen de besilik hayvanlara çobanlık ediyordum ki aslında bunlar hala yaptığım şeyler ve ben bunları devam ettirmeyi düşünüyordum.. Fazlasında gözüm hiçbir zaman olmadı ama yaşadığım iki olay öyle koydu ki siyaseti kafaya taktım, şimdi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyorum. Aklımda akademik kariyer var ama 10 sene sonra milletvekili olarak görürseniz şaşırmayın derim, benim işim belli olmaz. :) Ceketimi koysam kazanırım! :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Yazın çiftçilik yapıyordum, bazen de besilik hayvanlara çobanlık ediyordum ki aslında bunlar hala yaptığım şeyler ve ben bunları devam ettirmeyi düşünüyordum.. Fazlasında gözüm hiçbir zaman olmadı ama yaşadığım iki olay öyle koydu ki siyaseti kafaya taktım, şimdi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyorum. Aklımda akademik kariyer var ama 10 sene sonra milletvekili olarak görürseniz şaşırmayın derim, benim işim belli olmaz. :) Ceketimi koysam kazanırım! :ehe

:naughty::naughty:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Küçükken tiyatrocu olmak isterdim ama zamanında sayısalı seçtim ve şu anda Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde okuyorum..Ama hala tiyatroculuğa hevesim var...İlerde niye olmasın...:D

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;2070090' Alıntı:
Küçükken tiyatrocu olmak isterdim ama zamanında sayısalı seçtim ve şu anda Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde okuyorum..Ama hala tiyatroculuğa hevesim var...İlerde niye olmasın...:D
:D Bende tiyatroyu ve sinemayı seviyorum.iyi de rol yapıyorum,her türlü taklidi yapıp insanları güldürebiliyorum vs. yeteneğim var yani.fakat biraz unutkanlık var bende.yani bir tiyatroda oynamak istesem görev olsam rolümü unuturum diye korkuyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt