Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;2063445' Alıntı:
He tabi yaşatır ...
Öldürür diyecektin herhalde .. Ağzından bal damlıyor be .. :ehe

bir kola mı öldürür seni yiğidim:d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beni ihanet , sevgisizlik öldürür ... :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halit im bu konu bugün pasif kalmış yahu ..!

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen Ali akşam yoktum kardeşim ondan olmuş :D hafta sonları bende pek aktif olamıyorum:s

EroL

EroL

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar kim var?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
aleyküm selam erol

EroL

EroL

Emekli Yönetici
millet nerde yahu :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bilmiyorumki erol

Normalde bu saatler muhabbet koyulaşırdı ama son bir kaç gündür arazi oluyorlar :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Böyle olmaz ama Haliti uyarmak lazım. Dernekte bi çay içelim dedik, bomboş :ehe ben çay koyumda ikimiz içelim bari Levent :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben buralardayım ama giremecem bu hafta sonuda levent:op: erol:op: isa yoksanda öperim hacı:op: kanal tedavisi yaptırdım bugün perişanım :d:

erol yeni keşif dinle kardeş:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kanal tedavisimi:hmmm o nası bişey Halit geçmiş olsun

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halitçim geçmiş olsun kanal tedavisini duydum zor yav bayagı acı çekiyormuş insan

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sağolasın acı çekmedim de çok tedavi şekli çok vahşice yav:s adam resmen deldi matkapla ya:s

EroL

EroL

Emekli Yönetici
künde 2 kere fırçalamazsan böyle olur işte:D şarkıyı dinledik kardeş, hoşmuş, teşekkür ederim. Teşekkür ettim diye İsa sanma ben Erol :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
künde 2 kere fırçalamazsan böyle olur işte:D şarkıyı dinledik kardeş, hoşmuş, teşekkür ederim. Teşekkür ettim diye İsa sanma ben Erol :ehe

şarkı on numara ama dünkü müslümde çok güzeldi dimi :)
hacı günde 3 kere bile fırçalıyorum ben hayatım boyunca çok ağır durumlar yaşaadım ama 2 dişe kanal gerekti.sen benim yaşıma gel görcem seni o yaşta olmuyor:d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sanki 50 yaşında gibi kounştun Halit:ehe altı üstü 2-3 yaş var aramızda :ehe benim kök dişlerimden 2 si yok bu arada, 3.de yarısı koptu :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit Namın yürüsün görende Yaş 35 oldu Yolun yarısı eder Sanar kaptırdın gidiyorsun dur bir yahu :)

Üst Alt