Bayanlar askerliği anlatır mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bayanlar askerliği anlatır mısınız?
Hep merak ettiğim bir soru var aklımda arkadaşlar. Bayanlar asker olsa Türkiye'de nasıl bir manzara çıkar ortaya. Yorumlarınızı bekliyorum :)

my immortal

my immortal

Üye
ilk cevap benden olsub bitanemm:)askerlik beklemek demek benim için...uzun uzuzn yollara bakıp sevdiceğinin zorluklar içinde nelere katlandığını bilemeden ama taa derinde biyerlerde hissederek beklemek demek....askerlik canımın yanması demek.diğer yarım uzaktayken hasretten içi yanmak demek....askerlik çok büyük bi imtihan demek sevdiğim.....bu imtihanı beraber atlatcaz bitanecim ve kaldığımız yerden bomba gibi devam etcez yeterki sen tez gel:):):)

--------------- Ekleme ---------------

tabi konudan biraz saptım ama bence kızlar askerlik yapamaz:Pşahsen ben yapamam:))

blue_sea67

Üye
valla
kardesım guzel bır ortam olmaz nıye dersen askerde herkez abaza valla:) o bakımdan saglam kız kalmaz:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk cevap benden olsub bitanemm:)askerlik beklemek demek benim için...uzun uzuzn yollara bakıp sevdiceğinin zorluklar içinde nelere katlandığını bilemeden ama taa derinde biyerlerde hissederek beklemek demek....askerlik canımın yanması demek.diğer yarım uzaktayken hasretten içi yanmak demek....askerlik çok büyük bi imtihan demek sevdiğim.....bu imtihanı beraber atlatcaz bitanecim ve kaldığımız yerden bomba gibi devam etcez yeterki sen tez gel:):):)

--------------- Ekleme ---------------

tabi konudan biraz saptım ama bence kızlar askerlik yapamaz:Pşahsen ben yapamam:))

Teşekkür ederim hayatım :) Biliyorum askerliği yapmak kadar beklemesi de zor ama buna sabretmekten başka çare yok. Elbette ki bir gün gelecek ve bitecek bu askerlik :) Daha sonra hep beraber olacağız bir ömür Allah nasip ederse :)

Unstable01

Unstable01

Üye
mantıken evet kızlar askerlk yapamaz dior herkes ama cogu bayanda o potansiyel var yani bna askere gideceksn deseler hç düşünmm mesela cnmda tatlı dgldr ay surama su oldu burama bu oldu o cok zor onu yapamm olayıda olmaz:). ve insann içinde geleck bnce bu tip seyler gercekten isteyecek ki canı yanmasın yani mangal gibi yürek lazım... erkkler mecbur zaten askere gtmeye ee herkes gidior bnde yapar gelrm cnm ne olck die bi seyde var içlernde kızlarda zorunlu olsaydı keske:)hiçte bişi olmazdı güzel olurdu erkklerle aynı yerde olmamak sartıyla:D...kızlarda asker olmalıydı:)

Aziz™

Aziz™

Üye
mantıken evet kızlar askerlk yapamaz dior herkes ama cogu bayanda o potansiyel var yani bna askere gideceksn deseler hç düşünmm mesela cnmda tatlı dgldr ay surama su oldu burama bu oldu o cok zor onu yapamm olayıda olmaz:). ve insann içinde geleck bnce bu tip seyler gercekten isteyecek ki canı yanmasın yani mangal gibi yürek lazım... erkkler mecbur zaten askere gtmeye ee herkes gidior bnde yapar gelrm cnm ne olck die bi seyde var içlernde kızlarda zorunlu olsaydı keske:)hiçte bişi olmazdı güzel olurdu erkklerle aynı yerde olmamak sartıyla:D...kızlarda asker olmalıydı:)

bak sen askere gitmek istermiş.bu yıl banada gelir yoklama.sanada birşeyler ayarlarım:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence her türk kadını asker ruhuna sahip

● aLuvi ●

Üye
Mahmut Abi Asker'de Bilgisayar mı var ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim yerine göre değişir. Her yer bir olmaz ama imkanlar çok askeriyede :)

Aziz™

Aziz™

Üye
hayırlısı olsun mahmut abi.tez zamanda gelirsin inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt