Nokia 5800 hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_FeAr

by_FeAr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 hakkında...
arkadaşlar nokıa 5800 almayı düşünüyorum ama kullanan lardanda biraz yardım alım dedim az da olsa inceleme imkanım oldu gayet güzel şu anki fiyatlarıda aşagı yukarı 500 tl almayı düşünüyorum sizce nasıl alsammı...

Revengeful

Emekli Yönetici
telefon çok iyi. bu fiyata bu özellikte bulamazsın. arasıra sorun çıkarıyor ama çözümleri çok basit.
çek çıkar yapa yapa kalemi gevşedi. Ses yönünden çok iyi. İnternet e güzel bağlanıyor. Alırken yanında 8gb hafıza kartı veriyolar.şarj bende 1-2 günde bitiyor

by_FeAr

by_FeAr

Üye
    Konu Sahibi
ewet forum sitelerindede biraz baktım bi kasadaki açıklıgına takmışlar bide yazılımsal sorunlar aksi takdirde bişey yok mesajlada zaten benm işim olmaz direk arar konuşurum bi gerçekde şu ki hiç nokıa almamıştım ama bu telefonu kesin alacam..inş

--------------- Ekleme ---------------

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çok güzel telefon bence şarjı çok iyi gidiyor ben 5 gün önce taktım günde 2 saat radyo dinliyorum 2 diş eksildi:D

scuf

scuf

Üye
çok güzel telefon bence şarjı çok iyi gidiyor ben 5 gün önce taktım günde 2 saat radyo dinliyorum 2 diş eksildi:D

ammada attın be borbey , radyo dnleyerek 5 günde 2 diş şarj nasıl becerdin bunu :D hiç bişey yapmasan bile daha fazla gider.Normal bir kullanıcı için toplam şarj 4-5 gün , propgram müzik internet oyun. bu uygulamalı sürekli kullanan biri için max 2 gün dayanır şarz daha fazla dayandırabilen varsa helal olsun diyorum.Ekran ışığı 2 seviye ve diğer bir çok şarj götüren özellik kapalı olmasına ve oyun hiç oynamama rağmen bana bile 3 gün dayanıyor .

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ammada attın be borbey , radyo dnleyerek 5 günde 2 diş şarj nasıl becerdin bunu :D hiç bişey yapmasan bile daha fazla gider.Normal bir kullanıcı için toplam şarj 4-5 gün , propgram müzik internet oyun. bu uygulamalı sürekli kullanan biri için max 2 gün dayanır şarz daha fazla dayandırabilen varsa helal olsun diyorum.Ekran ışığı 2 seviye ve diğer bir çok şarj götüren özellik kapalı olmasına ve oyun hiç oynamama rağmen bana bile 3 gün dayanıyor .
yeminle pazar gunu gece saat 12 taktım dolunca aldım suan itibariyle 3 diş eksildi bide günde 2 saat radyo dinliyorum ama bunun haricinde hiçbirşey yapmadım telefonu açıp sadece 5 gun boyunca cebimde durdu geceleri radyo

Addictive81

Üye
Avea faturalı hat kullanıcısı isen ayda 20 tl ye verıyor bu makınayı.. Kaçırma derim.. Ben bu şartlarla aldım çok memenunum.

by_FeAr

by_FeAr

Üye
    Konu Sahibi
Avea faturalı hat kullanıcısı isen ayda 20 tl ye verıyor bu makınayı.. Kaçırma derim.. Ben bu şartlarla aldım çok memenunum.

yok turkcell kullanıyorum ama bi şekilde alacam bu cihazı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt