Liquid Air Lab Insect Killer v1.01 S60v3 Signed By Persians (Böcekleri Uzaklaştırın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
Liquid Air Lab Insect Killer v1.01 S60v3 Signed By Persians (Böcekleri Uzaklaştırın)

böcek öldürücü bu uygulama telefonunuza yerleştirilen bir ultrason cihazı gibi, sivrisinek ve diğer böcekleri uzak tutmak için 18-22kHz arası yüksek ultra ses dalgası gönderiyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mad_max21, ahmet uzun, hayatcilingiri ve 17 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

electro77

electro77

Üye
şimdiye kadar hiçbiri işe yaramadı ama yine denicem. Tşk.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Eline Sağlık Mustafa .. şimdi soğuktan ortalıkta böcek sinek yok . Yazın iş yapabilir bu uygulama :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Böceksavar :D

mhmt5

Üye
sağol

scorpion11

scorpion11

Üye
teşekkürler...

gokmavisi

Üye
5800 yükledim fakat unsupported screen mode yazıyor ekranda öylece kalıyor neden olabilir acaba??

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
ekran büyük olduğundan desteklemiyo olabilir...

elne sağlık saol ama bu programlar işe yaramıyo galiba...

gokmavisi

Üye
görüntü moduyla ilgili doğruda çözemedim her ne ise. Aslında program çok mantınklı insan kulağı 20 hz ile 20 khz arasındaki sesleri duyar, hayvanlarda bu değer yüksek tabi. Bu progrsm böceklerin duyma frekansı aralıpında ses çıkarıyorsa etkili olabilir ayrıca sürekli farklı frekanslarda olmalı çünki belli zaman sonra alışıyor böcekler aynı gürültüye ve rahatsız olmuyorlar. Eline sağlık teşekkürler dostum

gezicier

Üye
eline emegine saglik

osmanayman

osmanayman

Üye
Gece yatağa girdim teli biraz kurcalayayım dedim... Işığı gören sivrisinek telin ekranında gezinmeye başladı... Pro yu çalıştırdım sineği elektrik çarptı sanki... :) Fakat bi müddet sonra yine geldi... Bu kez de doğal yollarla sineği alt ettim... :D

bjkbjk8181

Üye
n95 e uyuyor

napolyon18

napolyon18

Üye
Sırf bunun için sinek tuttum şunu söleyim kesinlikle işe yaramıyo :))

bdumut

Üye
teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...