Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

karlidag86

Üye
5500sport modelinin yazılımı varmı arkadaşlar?olan ekleyebilirmi acil lazım

besiktask_52

Üye
N95 RM-159_EURO_35.0.002_v8.0 link açılmıyor bozuk acil yardımm !!! :islik
:hmmm

filanca

filanca

Üye
Değerini bilene süper bir paylaşım yapmış kardeşimiz bende n95 8gb"ye denemeye çalışıcam yalnız bende bişy sormak isterim kardeşim elektrikler kesilirse romdaki flaş Uçar sanırım nasıl düzeltiriz Tekrardan şu büyük emeğin için Teşekkür ederim.. bu n95 8gb"nin yeni versiyonu varmı hemen atmayım bekleyim

omerarda83

Üye
Değerini bilene süper bir paylaşım yapmış kardeşimiz bende n95 8gb"ye denemeye çalışıcam yalnız bende bişy sormak isterim kardeşim elektrikler kesilirse romdaki flaş Uçar sanırım nasıl düzeltiriz Tekrardan şu büyük emeğin için Teşekkür ederim..

Laptop kullan yada ups olan bir pc de yap.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca tüm antivirüs vb. programları devredışı bırakın.

sallasalla123

Üye
gerçekten muhteşem çok zahmetsiz :)) teşekkürler :))))

007inter

Üye
yarayışlı bir forum. Herkese teşekkürler.
Benim bir sorunum var.bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Dubaiden topaz kahverengi e72 almıştım. Türkçe menü yüklemek için nss ve phoenix programları ile çok uğraştım olmadı.
Bugün telefoncuya götürdüm. Onlar da yükleyemediler. Bir alt sürüm yüklenirse ancak o zaman türkçe menü yüklenebilirmiş. Dubai menşe'li olduğu için avrupa versiyonu yüklenemezmiymiş neymiş. Tam anlayamadım.
Telefon modeli e72-1 tipi rm 530, software versiyon 023.002,custom versiyon 023.002.0001. Language set 32.02
türkçe menü yükleyebilmek için yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

arkadaşlar bi yardım lütfen

thiery703

Üye
Telefonunuzun RM 505 kodlu orjinal nokia değil mi?devam diyince yüklemeyi tamamlamıyor mu?

modemin fişinin çıkarın ve telefon prizinide cıkarın ve ccleaner programıyla internet tarayıcınızın ön bellek ve geçmişini silin.

sorunu halledelim:
yöntem 1:
çoklu ip kullanıyorsanız,yani dağıtım yada çoklu modem kullananlar için bu yöntem %100 işler.
şöyle ki,
rapidden dosyayı indirin.bu dosya belli büyüklükte olur zaten bu yöntemi kullanmak için.
sonra modem ve dağıtım siviçinin fişlerini 5er saniye çıkarıp takın.
sonra pc'den sağ alt köşedeki saat yanındaki yerel ağ başlantısına sağ tıklayıp bağlantıyı kesin.
daha sonra documents and settingsteki cookies klasörünü temizleyin.
en sonundada ağ bağlantılarına girip ağ bağlantılarını görüntüleye tıklayıp,ağ'ı 2 kere tıklayıp etkinleştirin.
yöntem 1/2:
başlat/çalıştır/aç
kısmına aşağıdaki komutları aynen,ayrı ayrı sırayla yazıp enter'leyin
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
bu yöntemlerle tamamdır.

tekrar deneyin.

güle güle kullanın...
Tolga bey orjinal telefon software update de guncellenmiyor..Pc suite baglanıyor orjinal oldugundan eminim cindeki nokia shoptan alnms bi tel 2 tane geldi bu bole yaptı neden yaptı blmyrm..Kodu da RM505.Devam diyorum fail hatasi veriyor olmuyor yani.otekine yukledm turkce bu bole yaptı.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım lütfen

evet E72 RM 530 son türkçe dil kodu olan versiyon v22.7 olandir.sizin telefonunuzda olan v23.2 yani daha üst versiyon .sizin telefonunuza downgrade metodu ile eski yazılım yüklenerek türkçe olur veya biraz ingilizce kullanırsınız 1-2 ay sonra net bilinmez yeni türkçe dil kodu olan yazılım cıkar ve phoenix ile telefonu türkçe yaparsınız.

Tolga bey orjinal telefon software update de guncellenmiyor..Pc suite baglanıyor orjinal oldugundan eminim cindeki nokia shoptan alnms bi tel 2 tane geldi bu bole yaptı neden yaptı blmyrm..Kodu da RM505.Devam diyorum fail hatasi veriyor olmuyor yani.otekine yukledm turkce bu bole yaptı.

telefonun arkasında imei kodunun yanındaki rm 505 kodu mu yazıyor birde oraya bakın.

gerçekten muhteşem çok zahmetsiz :)) teşekkürler :))))

güle güle kullanın...

Değerini bilene süper bir paylaşım yapmış kardeşimiz bende n95 8gb"ye denemeye çalışıcam yalnız bende bişy sormak isterim kardeşim elektrikler kesilirse romdaki flaş Uçar sanırım nasıl düzeltiriz Tekrardan şu büyük emeğin için Teşekkür ederim.. bu n95 8gb"nin yeni versiyonu varmı hemen atmayım bekleyim

son yazılım budur.
N95-8GB RM-320_EURO_35.0.001_v7.0

hard format veya ölü flash kurtarırsa ..
http://www.maxicep.com/symbian-dest...an-nasil-format-ve-yazilim-atilir-297391.html

salim_okay

Üye
n97 güncellemesi yaptım dili ingilizce olu tükçe olmuyo burda flaslar var programa gerek kalmadan dili türkçe yap demişsiniz bunu ne şekilde telefona yükleyecem bu konuyu açıklarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler

n97 güncellemesi yaptım dili ingilizce olu tükçe olmuyo burda flaslar var programa gerek kalmadan dili türkçe yap demişsiniz bunu ne şekilde telefona yükleyecem bu konuyu açıklarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler

cevat007x

cevat007x

Üye
Çin malı telefona atılsa sonuç ne olur deneyeceğim

ya herru ya merru :))

gizemliulas

Üye
teşekkürler E63 mükemmel çalışıyor çok saolsın beni türkcell menüsünden kurtardın :oke::oke::oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler E63 mükemmel çalışıyor çok saolsın beni türkcell menüsünden kurtardın :oke::oke::oke:

güle güle kullanın...

Çin malı telefona atılsa sonuç ne olur deneyeceğim

ya herru ya merru :))

deneyin ama sonuc alacagınızı zannetmiyorum...

1. sayfada anlatılmıstır ne ve nasıl yapılacağı lütfen okuyun...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Tolga Kardeş İngilizce Versiyon Attım Sitede Eski Versiyonu Var Onu Phoneixle Eski Versiyon Yazılımı Atarken Şöyle Bir Hata Arıyorum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

Sorun Nedir...

tekno_2010

Üye
nokia 6230i bu hatayı alıyorum bir türlü yapamadım

Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008

melouz

Üye
abi ben herşeyi yaptım ama ama tel ınglzce linkteki yazılımda Türkçe paketi yok muydu ?Türkçe olmuyor ne yapabilirim ???

abi ben herşeyi yaptım ama ama tel ınglzce linkteki yazılımda Türkçe paketi yok muydu ?Türkçe olmuyor ne yapabilirim ???

3120C telefonum

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tolga Kardeş İngilizce Versiyon Attım Sitede Eski Versiyonu Var Onu Phoneixle Eski Versiyon Yazılımı Atarken Şöyle Bir Hata Arıyorum

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

Sorun Nedir...

sizin telefonunuzdakinden daha eski olan bir versiyon atamazsınız.

3120C telefonum

telefonun otomatik sectiği dil koduyla değil siz türkçe dil kodunu secerek yükleyeceksiniz.

nokia 6230i bu hatayı alıyorum bir türlü yapamadım

Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008

yazılımı tekrar yükleyip yeniden deneyin.

rascesse

Üye
Allah bin kere razi olsun sorunu çözdük 10lira vermekten kurtulduk :))

tekno_2010

Üye
bu işlemi normal bir nokia orijinal kablodan yapıyoruz değil mi? ayrı bir araca gerek yok?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Tolga Kardeş Şunu Demek İstedim Yeni Versiyon Çıkmıştı İngilizce İdi Ama Ben Memnun Kalmadım Eski Versionda Elimde Vardı Onu Nasıl Atabilirim? Lütfen Yoksa Telefonu Satmak Zorunda Kalacağım...

Üst Alt