Unstable01
Üye
Haneler: Yabandan bi kaç replik:):):)
-Ben yaban kaba,vahşi,kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doga adamıyım ben NORMANCIYIMMMM
-Retro'yu sevmem metroya binmem.Ferdi,Orhan çalan bir dolmuşu üstü açık spor bir arabaya değişmemm.Taviz vermeeemmmm....
-Götürürüm ama aynı yatakta yatmam,kendimi elletmem,kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm bn dışarıda yatarm,yağmur yağarsa cok sexy bir biçimde içeriye girerm ama prensiplerimi bozmam sarkmaaaaaammmmmm.
-İstabuldan yöremize tatile gelmiş yanan ateş etrafında şen küstah kahkahalar atan,yörenn balıkçısınını küçümseyen horlayan şehirli zübbe ve bikinili kadınlara karşı tavrım, daha da serttir taviz vermeeemm.
-Belkide bozkırda geçen avare biçare....dürdaane...bir çocukluğum olduğu içindir gülme uleyyyn gülmeee.
-Geyikleri severim ama boynuzlanmak beni deli ediyor...
-pınar:Ne o yaban? Neden gömlegini giydin?
-yaban:Üşüdüm uleeeeyyn
-Gözlerini açtım inşallah bacaklarınıda açacagım...(çevreden gülüşmeler gelir) O anlamda söylemedim uleeeyynn...
-Rap müzik dinlerim vücudumla ritim tutar gerekirse dansa parandeyle girer kopterle çıkarım..nama kimseye izletmem yaban top gibi yerlerde dönüyor dedirtmem uleeyynn
-Yaban bankada sıra beklemektedir beklemekten cok sıkılmış olacak ki...
-Bankayımı satın alıyorsun uleyynn!!!
-Veznedar kız.
-Beyefendi lütfen terbiyenizi takınırmısınız?
-Nayır, ben küçükken o kadar fakirmişizki terbiyem hiç olmadı benim
-Müşterinin biri....(dalgamı geçiyorsun lan!!)
-neeyy bana lan mı dedin uleeeyyynn....

-Retro'yu sevmem metroya binmem.Ferdi,Orhan çalan bir dolmuşu üstü açık spor bir arabaya değişmemm.Taviz vermeeemmmm....
-Götürürüm ama aynı yatakta yatmam,kendimi elletmem,kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm bn dışarıda yatarm,yağmur yağarsa cok sexy bir biçimde içeriye girerm ama prensiplerimi bozmam sarkmaaaaaammmmmm.
-İstabuldan yöremize tatile gelmiş yanan ateş etrafında şen küstah kahkahalar atan,yörenn balıkçısınını küçümseyen horlayan şehirli zübbe ve bikinili kadınlara karşı tavrım, daha da serttir taviz vermeeemm.
-Belkide bozkırda geçen avare biçare....dürdaane...bir çocukluğum olduğu içindir gülme uleyyyn gülmeee.
-Geyikleri severim ama boynuzlanmak beni deli ediyor...
-pınar:Ne o yaban? Neden gömlegini giydin?
-yaban:Üşüdüm uleeeeyyn
-Gözlerini açtım inşallah bacaklarınıda açacagım...(çevreden gülüşmeler gelir) O anlamda söylemedim uleeeyynn...
-Rap müzik dinlerim vücudumla ritim tutar gerekirse dansa parandeyle girer kopterle çıkarım..nama kimseye izletmem yaban top gibi yerlerde dönüyor dedirtmem uleeyynn
-Yaban bankada sıra beklemektedir beklemekten cok sıkılmış olacak ki...
-Bankayımı satın alıyorsun uleyynn!!!
-Veznedar kız.
-Beyefendi lütfen terbiyenizi takınırmısınız?
-Nayır, ben küçükken o kadar fakirmişizki terbiyem hiç olmadı benim
-Müşterinin biri....(dalgamı geçiyorsun lan!!)
-neeyy bana lan mı dedin uleeeyyynn....