görenler gözlerine inanamadı(fare kendisini yiyecek olan çakala karşı :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz™

Üye
görenler gözlerine inanamadı(fare kendisini yiyecek olan çakala karşı :))
Çakalın karları eşeleyerek ortaya çıkardığı tarla faresi, çakalın beklediğinin tersine, kolay av olmamayı
seçti! Kendisinden yüzlerce kat büyüklükteki çakaldan çekinmeyen cesur fare, pençelerini kaldırıp, rakibini
alt edebilecek bir cesaretle çakala karşı koydu.

Çakalın pençeleri altında sarsılan, ezilen fare, hiç vazgeçmedi, cesaretini hiç kaybetmedi. Havada yarım
metre kadar uçmasına rağmen, yaşamayı ve hatta kaçmayı başaran fare, görenleri hayretler içinde bıraktı.

Wyoming, Amerika'daki Yellowstone Ulusal Park'ında çekilen fotoğraflarla ilgili konuşan 56 yaşındaki
fotoğrafçı, "Çakalı gördüğümde, karları eşeleyerek fareleri avlıyordu. Kafasını karlara gömen çakalın ağzında
dışarı çıkan bu küçük fare, dişlerden kurtulup kendini savunmaya başladı. 12 yaşımdan beri fotoğraf
çekiyorum, ama daha önce hiç böyle bir mücadele görmemiştim" diyen Palmer, farenin cesaretinden dolayı
şaşırdığını gizlemedi.

• Beğen
Tepkiler: mekanik

erdem3113

erdem3113

Üye
helal olsun ufaklığa iiyi yapmış :oke:

Unstable01

Unstable01

Üye
:) baksen farecigee...

Revengeful

Emekli Yönetici
Küçücük boyu var türlü türlü huyu var :)

rapman

rapman

Üye
büyük bir cesaret örneği sergilemiş.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
cesarete bak:aha:

AKATLI

AKATLI

Üye
helaalllll :ehe

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Arkadaşım iyi paylaşım. Gerçekten Helal olsun fareye . Bravo valla. Birde size bir sorum olucak. Burayı sabote ettiğim için ÖZÜR DİLERİM. Ama bu sorunun cevabını öğrenmem lazım.

Ya arkadaşlar bişey sorucam ama gerekli yere konu açmayı bilmediğim için buraya bir not bırakıcam. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan benim PC'de Windows XP SP2 kurulu. Geçen gün bana SP3 güncellemesi geldi. Ama ben yanlışlıkla hayır dedim. Ve bidaha gelmedi. İnterneten arayıp buldum bi forum sitesinden. İndirdim.
Ama şimdi ben bu güncellemeyi kurarsam ve eğer sahteyse benim orjinallik gidermi.
Şu an Windows Media Player 11 yüklü. Eğer bu soruma bilen birisi cevap verirse çok sevinirim. Şimdiden ÇOOOOK
Teşekkür ederim. :D Ama eğer cevap vermek istemessenizde canınız Sağolsun. Sadece bi cevap yazarsanız çok sevinirim. Veya cevap vermicekseniz Forum sitelerinde nasıl konu açıldığını anlatırsanız da çok sevinirim.
ÇOK TEŞEKKÜRLER :D

Aziz™

Üye
Arkadaşım iyi paylaşım. Gerçekten Helal olsun fareye . Bravo valla. Birde size bir sorum olucak. Burayı sabote ettiğim için ÖZÜR DİLERİM. Ama bu sorunun cevabını öğrenmem lazım.

Ya arkadaşlar bişey sorucam ama gerekli yere konu açmayı bilmediğim için buraya bir not bırakıcam. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan benim PC'de Windows XP SP2 kurulu. Geçen gün bana SP3 güncellemesi geldi. Ama ben yanlışlıkla hayır dedim. Ve bidaha gelmedi. İnterneten arayıp buldum bi forum sitesinden. İndirdim.
Ama şimdi ben bu güncellemeyi kurarsam ve eğer sahteyse benim orjinallik gidermi.
Şu an Windows Media Player 11 yüklü. Eğer bu soruma bilen birisi cevap verirse çok sevinirim. Şimdiden ÇOOOOK
Teşekkür ederim. :D Ama eğer cevap vermek istemessenizde canınız Sağolsun. Sadece bi cevap yazarsanız çok sevinirim. Veya cevap vermicekseniz Forum sitelerinde nasıl konu açıldığını anlatırsanız da çok sevinirim.
ÇOK TEŞEKKÜRLER :D

PC-Yazılım Destek

buradan sorunu konu açarak sorabilirsin.konu açmak içinde girmek istediğin bölümde en altta konu ekle butonuna bas ve bir başlık yaz(artık sorunun kısa hali yada paylaşım yapacaksan o konunun adını yaz altta bulunan bölmeyede neyi açacaksan onu ekleyip konuyu aç butonuna bas)ama sakın forum kurallarını okumadan konu açayım deme konuyuda yanlış yerlere açma gidip pc destek sorusunu belgeselde sorman gerçekten yanlış:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çakalın onu yemeğe niyeti yokmuş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...