Minyatür sanatı

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Aziz™

Üye
Minyatür sanatı

Aşağıda yer alan minyatür örneklerini detaylı olarak görebilmek için resimlere tıklayınız.

Bab-I Hümayun, Şehinşehname’den, Nakkaş Osman, 16.yy Medrese Harita: Avrupa ve Anadolu , Hacı Ebul Hasan Kanuni Sultan Süleyman’ın Cülus Töreni, Matrakçı Nasuh, Süleymanname) Sultan’a Hediye Sunulması,
Levni, Surname-I Vehbi Harem Bahçesinde Meclis
I.Ahmed Albümü
Dünya Haritası
Piri Reis
Ordunun saraydan savaş için ayrılışı (Nusretname) Kanuni Sultan Süleyman’ın Şeyh Abdüllatif’i Kabulü (Hünername) Budin Kalesi fethi (Hünername)
Dünya Haritası
Piri Reis
Yavuz Sultan Selim’in Donanma Komutanı Barbaros Hayrettin Paşa’yı kabulü (Süleymanname)
Ulema (Alimler) ve öğrenciler (Levni, Surname-i Vehbi)
Kanuni Sultan Süleyman ve Mohaç Savaşı (Hünername)
Mohaç Savaşına katılan süvari birlikleri (Hünername)
Mimarlar Loncası (Nakkaş Osman, Sürname-i Humayun)
Kanuni Sultan Süleyman’ın İran Elçisini kabulü (Matrakçı Nasuh, Süleymanname)
Kanuni Sultan Süleyman’ın Kırım Hanı’nı kabulü (Hünername)

• Beğen
Tepkiler: haltie ve Unstable01

Unstable01

Unstable01

Üye
saol aziiiizim...:)

Aziz™

Aziz™

Üye
öööleemiiii:):):) ...

ŞİİR YAZIYORUM.RESİM VE KARİKATÜR ÇİZİYORUM.ŞİİRSİ TARZDA ANLAMLI MEKTUPLAR YAZIYORUM.KELİME HAZİNEM GÜÇLÜ(İYİ ŞİİR YAZMAK İÇİN İŞE YARIYOR:d:) E DAHA NE OLSUN CANIM:pro:

Unstable01

Unstable01

Üye
ŞİİR YAZIYORUM.RESİM VE KARİKATÜR ÇİZİYORUM.ŞİİRSİ TARZDA ANLAMLI MEKTUPLAR YAZIYORUM.KELİME HAZİNEM GÜÇLÜ(İYİ ŞİİR YAZMAK İÇİN İŞE YARIYOR:d:) E DAHA NE OLSUN CANIM:pro:

wooow bana da bişiler yaparsın artık:P::ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
eline sağlık aziz paylaşım süper

haltie

haltie

Üye
teşekkürler aziz iyi olmuş:)

Yağmur

Üye
paylaşım için teşekkürler... iyiki üye olmuşum aradığım herşey burda var... ilk resimin aynısını resim yarışması için bende çizmiştim 1 ayımı aldı... minyatürün yeri ayrı bende çok seviyorum...

Aziz™

Aziz™

Üye
paylaşım için teşekkürler... iyiki üye olmuşum aradığım herşey burda var... ilk resimin aynısını resim yarışması için bende çizmiştim 1 ayımı aldı... minyatürün yeri ayrı bende çok seviyorum...

beğendiğine sevindim yağmur bu arada istediğin birşey olursa yardımcı oluruz..

Yağmur

Üye
teşekkürler :)

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim:)