Yeni Bir Bölüm Öneriyorum....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yeni Bir Bölüm Öneriyorum....
Smartphone : Symbian'un içinde bir alt başlık halinde veya sanırım daha uygun olur Symbian Destek bölümünü içinde bir alt başlık halinde yeni çıkacak oyunlarla ilgili Bir "Mobil Oyun Haberleri" bölümü açsak Symbian Destek bölümünün içine bazen rastlıyorum buna benzer haberler açılıyor ama arka sayfalarda bir günde kayboluyor...Böyle hem daha güzel olur hem de daha derli toplu olur...

Yine de benimkisi bir öneri...
:oke:Hem Türk Forumlarında ben hiç görmedim ilk olur...:oke:

"Mobil Oyun Haberleri" bölümü içerisinde yeni çıkacak oyunlar-uygulamalar, çıkmış cep telefonu oyunlarının hileleri, Oyunların Önizlemeleri vb..bir çok haberi daha derli toplu olarak üyelere ulaştırmış oluruz...:oke:

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve MonRêve

Aziz™

Aziz™

Üye
katılıyorum salih kardeşime aslında alt bölüm oluşturulup derleme yapıldığı takdirde daha güzel olabilir.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aynı PC oyun haberleri gibi:hmmm
Güzel fikir:)

Emir

Emir

Üye
Güzel fikir gerçekten hem bu türkiyede bir ilk olur salihin dedigi gibi ama adminler ne der bilmem :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Fazla hit alacağını zannetmiyorum ama Yenilik ve düzen açısından destekliyorum :oke:
Anket de eklersen iyi olur :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen bilirsin Abi ben pek anlamam bana öyle geldi :islik

futbol123

futbol123

Üye
katılıyorum olabilir

darülmendep

darülmendep

Üye
Kesinlikle destekliyorum Salih kardeşimi! Böyle bir bölümün açılması gerçekten iyi olur

Neverex

Üye
Çok güzel bir fikir.:alkisHit alacak bir bölüm.Kesinlikle bu bölümün açılmasını destekliyorum.:yuru

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ayrıca Yeni nesil n-gage oyunlarıda sabit böyle bir bölümde daha güzel işlenir...

fbforever

fbforever

Üye
Mantıklı.. :oke:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
android win mobile bolumleride eklenmeli siteye

mazlum1790

mazlum1790

Üye
katılıyorum süper olur

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
katılıyorum güzel olabilir bu arada konununda hitini artırıyon reklamı koydun Salih :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Düşünelim biraz :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Fikir güzel ama forumlarda bir ilk değil. Bazı forumlarda ismi değişik ama işlevi bu olan forumlar mevcut.
Bu forumun açılması halinde çıkacak bazı sorunları şimdiden farkedebiliyorum. Mesela , oyunu nasıl indirebilirim, oyunu indiremiyorum. :) Tabi spamcılarda boş durmaz, indirdim sağol çok güzel :)

Sonuçta güzel fikir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Hadi açalım o zaman salih de mod olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt