Rapidshare'dan,Megaupload'dan,Mediafire'dan,Zshare 'dan Anında Beklemeden Yasal Olarak Dosya İndirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Rapidshare'dan,Megaupload'dan,Mediafire'dan,Zshare 'dan Anında Beklemeden Yasal Olarak Dosya İndirme
evet arkadaşlar.bildiğiniz gibi rapidshare'den dosya indirmek,premium olmadığınız zaman çok zor.şimdi ise bu zorluğu kaldıracak yasal bir eklenti ve bir program var.önce eklentiden başlayalım ( eklenti firefox içindir ) :

1.Eklentinin adı SkipScreen.SkipScreen eklentisini Firefox'a kurduğunuzda, RapidShare'de ortaya çıkan ve sizi belirli bir süre bekleten ekran ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Normalde eklenti olmadan da bu bekleme ekranını bir sekmede açık bırakıp, başka şeylerle ilgilenebilirsiniz. Ancak bu şekilde unutursanız süre aşımına uğrayabilir ve geri döndüğünüzde bir daha beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Ücretsiz SkipScreen eklentisiyle bu sıkıntı ortadan kalkar. Kullanmak için hiçbir emek gerekmez. RapidShare'in yanında Megaupload, Mediafire, zShare gibi sitelerde de çalışır.

ScipScreen'i Firefox eklentisini indirmek için :

2.Şimdi de eklenti olmayan,başka bir program sunuyorum sizlere :

Firefox dışında tarayıcı kullananlar için ise, eklenti olmayan, kendi başına çalışan oldukça kullanışlı bir uygulama var.

JDownloader ismindeki bu uygulama Windows, Mac, Linux destekli; yani herkes kullanabilir. Çok iyi çalışan bu uygulama ile bir RapidShare indirme bağlantısını kopyaladığınızda, JDownloader bağlantıyı hemen yakalar.

Yakaladığı bağlantının durumunu hemen kontrol eden jDownloader, indirilebilecekse yanında durumun iyi olduğunu gösterir. Bu sayede sizi daha en başından vakit kaybetmekten kurtarır.

Bu dosyayı Start'a basarak indirmeye başlayabilir, yarıda kesilirse indirmeye sonradan devam edebilirsiniz. Ancak bu özellik her dosyada çalışmadığı için indirmeyi tek seferde bitirmeniz tavsiye edilir.

Aynı anda tek bir dosya indirme hizmetinden tek bir dosya indirebilirsiniz. Ama RapidShare benzeri sitelerden, her siteden bir download ekleyerek aynı anda pek çok dosya indirebilirsiniz.

JDownloader'ı indirmek için tıklayın :

Arkadaşlar,o kadar uğraştım.bunca emek için bir Teşekkür Et butonuna basmanız yeterli olacaktır :bigstar: Haydi hayırlı download'lar...
 
  • Beğen
Tepkiler: DeaDLoST™, fazil275, mrt_ezgn ve 9 diğerleri


arslansem

arslansem

Üye
O sitelere hotfile da dahil mi?:hmmm
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim de eklenti sürekli sorun çıkarıyor..Çok sık olarak dosya indirme işlemi gerçekleşmiyor özellikle rapidshare 30 saniye bekleme süresi var saniye sıfırlandığında bir daha 30 sn süre çıkıyor.
Sonuç olarak ben de sildim bu eklentiyi..
Yine de emeklerinden dolayı teşekkürler:oke:
 
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt