Abbyy Business Card Reader v2.0.34 S60v5 c.racked (Kartvizit Okuyucu)

Sponsorlu Bağlantılar

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
Abbyy Business Card Reader v2.0.34 S60v5 c.racked (Kartvizit Okuyucu)

ABBYY Business Card Reader 2,0 Nokia s60v5 telefonlar için üretilmiş, kartvizit okuyucu programdır.
Proramı açın, telefonunuzun kamerası otomatik açılacaktır ve kartvizin fotoğrafını çekin.
Kartvizit üzerindeki isim, soyad, firma bilgileri, telefon numaraları, adres, mail vb. bilgiler telefonunuzun rehberine otomatik kaydedilsin.
Bu uygulama sayesinde tüm bu bilgileri elimizle telefona tek tek girme derdinden kurtuluyoruz.

Özellikleri:
Yeni kişi eklemek için hızlı ve kolay bir yol
Yüksek kalitede metin tanıma doğruluğu
Kartvizitteki farklı iletişim bilgilerinin otomatik olarak algılanması
Uygulamadan çıkmadan yeni iletişim foto ekleme yapabilme yeteneği
Kolay kullanımlı bir arayüz
16 dilde kartvizit tanıma

Neler Yeni:

Gelişmiş kamera ve görüntü kontrolü
Araç ipuçları ve uygulama adımlarında kullanıcı kılavuzu
Geliştirilmiş veri alanları yönetimi
Yeni tanınan diller
Yeni arayüz dili
Microsoft ® Outlook ® ile geliştirilmiş senkronizasyon
Küçük hatalar düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: nadirce, FAVORILER, tonguchan ve 16 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
boyutu büyük olduğu için siteye eklenememiştir..

karakafa81

karakafa81

Üye
Forumda zaten mevcuttu hemde daha yeni versiyonu maksat konu acmakmi anlamiyorum insan bir bakar adminler biraz daha dikkat

Cengizt

Cengizt

Üye
Forumda zaten mevcuttu hemde daha yeni versiyonu maksat konu acmakmi anlamiyorum insan bir bakar adminler biraz daha dikkat

Benim anlayisima göre arkadas Yenisini yükledi...

Eskisi 2.0.1.8 ,yenisi iste 2.0.1.34

Part eskisi 706/5
Part yenisi 706/7

Buda demek oluyorki....

T E S E K K Ü R L E R K A R D E S I M

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım forumdakı var olan eski versiyonuydu. Bu versiyonu yeni çıktı sizlerle paylaştım. Hata mı ettik!!!

maktama

maktama

Üye
Ben de " Hangisi yeni acaba, hangisini indireyim?" diye düşünüyordum, bu yeniymiş:)
Bunu indireyim.

karakafa81

karakafa81

Üye
Arkadaşım forumdakı var olan eski versiyonuydu. Bu versiyonu yeni çıktı sizlerle paylaştım. Hata mı ettik!!!

dogru ya kusura bakma versiyon numarasini yanlis görmüsüm paylasim icin sagol

agabey06

agabey06

Üye
kardesim n95 güvenilemeyen uygulama dedi

Cengizt

Cengizt

Üye
Calismazda ondan.... Baslikta yazdigi gibi: S60 5rd yani Touchceplerde calisir...

chimera_tr

chimera_tr

Üye
Önceki Türkçe karakterleri tanımıyordu, bu tanıyorsa süper. Teşekkürler paylaşım için.

Nero9898

Nero9898

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: deftercim

alirizak

Üye
Güvenilir olmayan sağlayıcıdan sağlanan korumalı uygulama diyerek. Yüklemeyi reddediyor. Yükleyip kullanan var mı?

ikmal

Üye
Programı yeni kurdum şimdilik tıkır tıkır çalışıyor. ilerleyen safhalarda problemle karşılaşırsam buraya yazarım. ( elbette sertifiklayıp kurmadan çalışmaz... )

tonguchan

tonguchan

Üye
n8 de çalışmıyor hemen kapanıyor

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
teşekkürler, sertifika ya da benzeri hata alanlar programı sertifikalatıp kursunlar veya h@ck en iyisi ::)))

smart_

smart_

Üye
Kardeşim süpersin, paylaşım için teşekkürler sırf son versiyonunun hangisi olduğunu öğrenebilmek için abbyy nin resmi sitesinden trial olarak indirdim kurdum ve görüyorumki sende son versiyonunu paylaşmışsın Teşekkürederim tekrardan..

ali123456789

Üye
Bu nasıl yükleniyor, bende dosya bozuk diyor n97

Üst Alt