5800 tel hafızası 30 mb dolu????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
5800 tel hafızası 30 mb dolu????
arkadaşlar geçenlerde 5800 ma v40 sürümüne güncelledim güncellerken hafıza kartını çıkardım ve simdi tel hafızası 30 mb dolu gözüküyo hiçbisey olmadı halde sanki eskiden böle deildi acaba güncellerken hafıza kartını çıkardım için bi uygulamayı telemi kurdu????

messi_10

Üye
İşletim sistemi telefon hafızasına yüklendiği için dolu gözüküyor örnegin n95 8gb ımda 135 mb ama 84.2mb boş yer var

cortex47

cortex47

Üye
İşletim sistemi telefon hafızasına yüklendiği için dolu gözüküyor örnegin n95 8gb ımda 135 mb ama 84.2mb boş yer var

hayır dinamik hafıza işletim sistemi hariç telefon hafızasıdır. ki 5800'da bu 81 mb.

arkadaşım muhtemelen doğru tespit yapmışsın.

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
hayır dinamik hafıza işletim sistemi hariç telefon hafızasıdır. ki 5800'da bu 81 mb.

arkadaşım muhtemelen doğru tespit yapmışsın.
güncelleme yaparken hafıza kartı takılı mı olmalı?????

Emir

Emir

Üye
Kardeşim sen telefonu güncellerken herhangi bir şeyi veya işletim sistemini ikidefa yüklemiş olabilirsin veya başka bir uygulamayı atmışın onuda bulamıyosundur?

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefon için uygulama güncelleştirmeleri yaptıysan telefon hafızasından yer

cortex47

cortex47

Üye
güncelleme yaparken hafıza kartı takılı mı olmalı?????

önemli değil, zaten güncellemeden sonra eğer uygulama güncelleme yaparsanız (SW yazan), bütün uygulamaları telefon hafızasına yükler. bunu değiştirmenin bir yolunu bulamadım henüz. işletim sistemi de 2 kez yüklenmez.

fbforever

fbforever

Üye
Telefon hafızasındaki eski verilerin kalmış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt