5800 Metre Uygulaması Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercan1921

Üye
    Konu Sahibi
5800 Metre Uygulaması Lazım
Meraba arkadaşlar;
5800ı yeni aldım ve sizlerden bazı programlar isticem.Bilirsiniz iphone'larda metre ve su terazisi gibi uygulamalar var ama bunun 5800 için olanını bulamadım.Nokia için böyle bir uygulama var mı_? Eğer varsa bu tip uygulamaları paylaşırsanız sevinirim özellikle metre olayı çok işime yarıyacak..

Revengeful

Emekli Yönetici
su terazisi ni telefonundan ovi den indirebilirsin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Meraba arkadaşlar;
5800ı yeni aldım ve sizlerden bazı programlar isticem.Bilirsiniz iphone'larda metre ve su terazisi gibi uygulamalar var ama bunun 5800 için olanını bulamadım.Nokia için böyle bir uygulama var mı_? Eğer varsa bu tip uygulamaları paylaşırsanız sevinirim özellikle metre olayı çok işime yarıyacak..

http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-ve-n82-n95-n97-icin-su-terazisi-programi-233549.html

burada su terazisi var.

Sercan1921

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim..

testament16

testament16

Üye
bu marketlerdeki lazer metre ler var. mesela duvarla arandaki mesafeyi ölçüyor. 5800 lar için böyle bir program varmı acaba?

daniel_23

daniel_23

Üye
hiç denk gelmedim metre programına

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Meraba arkadaşlar;

Bunların hepsi Nokia'nın kendi sitesi adresinden bulabilirsin :aman2:

OğuzcanAbi

Üye
metre ??

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Su Terazisi... Metre varmı yokmu emin değilim ama su terazisi var

SilentOne

SilentOne

Üye
su terazisi varda metre varmı blmiyom

ßUr@k

ßUr@k

Üye
ovi den istediğin programları rahatca bulabilirsin

ßUr@k

ßUr@k

Üye
bende sanmıyorum 5800 da lazere benzer bişey yok... böyle bi program olduğunu hiç duymadım

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
nasıl yani ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt