bhttnky44
Üye
Nokia Telefonlardan Hangisini Tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Ben uzun bir süreden sonra telefon almaya karar verdim ama piyasaya baya bir telefon cıkmış bugün yarın bir telefon almayı düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden için teşekkürler arkadaşlar.
İstediğim özellikler
+Nokia olsun
+Kamerası güzel olsun
+Wireless olsun
+Müzik kalitesi güzel olsun(Kulaklık takınca dış dünyayla ilgimizi kesecek kadar)
Kesinlikle olmasını istemediğim özellikler
-Dokunmatik olmasın.
-Yavaş da olmasın
Arkadaşlar bu alacağım telefon icin üst limitim 700 tl dir bu fiyata bu özellikleri taşıyan güzel bir telefon alabilirmiyiz.Yardımlarınız icin tekrardan teşekkür ederim saygılarımı sunarım.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bir sitede adını vermiyorum reklam olur. Nokia 6710 Navigatör ( 4 Gb Hafıza Kartı + Sınırsız Ovi Maps + Araç Şarj Cihazı Hediye ) diye yazıyor ve fiyatı 747tl merak ettiğim bu sınırısz dediği nedir? Yani yolu gösteren gps mi oluyor ayrıyetten sınırsız dediğine göre hiç ücret gitmiyor öylemi.
İstediğim özellikler
+Nokia olsun
+Kamerası güzel olsun
+Wireless olsun
+Müzik kalitesi güzel olsun(Kulaklık takınca dış dünyayla ilgimizi kesecek kadar)
Kesinlikle olmasını istemediğim özellikler
-Dokunmatik olmasın.
-Yavaş da olmasın
Arkadaşlar bu alacağım telefon icin üst limitim 700 tl dir bu fiyata bu özellikleri taşıyan güzel bir telefon alabilirmiyiz.Yardımlarınız icin tekrardan teşekkür ederim saygılarımı sunarım.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bir sitede adını vermiyorum reklam olur. Nokia 6710 Navigatör ( 4 Gb Hafıza Kartı + Sınırsız Ovi Maps + Araç Şarj Cihazı Hediye ) diye yazıyor ve fiyatı 747tl merak ettiğim bu sınırısz dediği nedir? Yani yolu gösteren gps mi oluyor ayrıyetten sınırsız dediğine göre hiç ücret gitmiyor öylemi.
(n95 icin diyorum)