Nokia Telefonlardan Hangisini Tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bhttnky44

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonlardan Hangisini Tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Ben uzun bir süreden sonra telefon almaya karar verdim ama piyasaya baya bir telefon cıkmış bugün yarın bir telefon almayı düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden için teşekkürler arkadaşlar.

İstediğim özellikler

+Nokia olsun
+Kamerası güzel olsun
+Wireless olsun
+Müzik kalitesi güzel olsun(Kulaklık takınca dış dünyayla ilgimizi kesecek kadar)

Kesinlikle olmasını istemediğim özellikler
-Dokunmatik olmasın.
-Yavaş da olmasın

Arkadaşlar bu alacağım telefon icin üst limitim 700 tl dir bu fiyata bu özellikleri taşıyan güzel bir telefon alabilirmiyiz.Yardımlarınız icin tekrardan teşekkür ederim saygılarımı sunarım.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bir sitede adını vermiyorum reklam olur. Nokia 6710 Navigatör ( 4 Gb Hafıza Kartı + Sınırsız Ovi Maps + Araç Şarj Cihazı Hediye ) diye yazıyor ve fiyatı 747tl merak ettiğim bu sınırısz dediği nedir? Yani yolu gösteren gps mi oluyor ayrıyetten sınırsız dediğine göre hiç ücret gitmiyor öylemi.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bana kalırsa düz n95 al derim ihtiyaçlarını çok iyi bir şekilde karşılar.....

futbol123

futbol123

Üye
nokia 6710 derim n96 da alabilirsin ama ikinci el

bhttnky44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım cok sağol önerin için ama o telefonda demode olmadı mı artık:)(n95 icin diyorum)

haltie

haltie

Üye
bence n95 8gb alabilirsin.ama düz n95 de iyidir.:oke:
n96da güzel kamera haıza görüntü çok güzel:oke:

voljtrann

voljtrann

Üye
Arkadasin ben 400 tl ye ikinci el n82 aldim super hız konusunda başarilı hack ediliyo program seçmiyor tvye baglanıyo net goruntu divx atip izliyorum foto guzel video çekim dehşet otesi orjinal vıreles pcden de hizli sn 250 kb la veri indirdim.tipide guzel tek sorun şarzi 1 gun gidiyor

krbkboy

Üye
Arkadasin ben 400 tl ye ikinci el n82 aldim super hız konusunda başarilı hack ediliyo program seçmiyor tvye baglanıyo net goruntu divx atip izliyorum foto guzel video çekim dehşet otesi orjinal vıreles pcden de hizli sn 250 kb la veri indirdim.tipide guzel tek sorun şarzi 1 gun gidiyor

hocam şarjı 1 gün gidiyorsa durum vahim o zaman :)

nuzduvayn

Üye
o kadar oynarsan bi gün gider tabi.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt