Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
neden Anıl? gayet güzel olmuş..
hayır abi ya ben o koca koca mesajları aşağı indirene kadar yoruluyorum valla:ehe
Bir de bazen site yavaşlıyor bildiğimiz gibi,20 mesaj +mesaj paneli yüklenene kadar ohoooo..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hiç iyi olmadı 20 mesaj hem kotada 2 ye katladı:s

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İsyan çıkartalım o halde.. :ehe

haluk027017

Üye
arkadaşlar ben özel mesaj yazamıyorum ama sizden yardım bekliyorumm ordamısınız

--------------- Ekleme ---------------

hayır abi ya ben o koca koca mesajları aşağı indirene kadar yoruluyorum valla:ehe
bir de bazen site yavaşlıyor bildiğimiz gibi,20 mesaj +mesaj paneli yüklenene kadar ohoooo..

nadir abi ordamısın sizden yardım bekliyorum bir program hakkında

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burdayım Haluk söyle?:hmmm

haluk027017

Üye
burdayım Haluk söyle?:hmmm
Zensis Animated SMS v1.20 Symbian OS
ABİ BU PROGRAMIN N70 DE ÇALIŞANI VARMI BANA ÇOK LAZIMDA GÜNLERDİR ARIYORUM HİÇBİŞEY BULAMIYORUM

--------------- Ekleme ---------------

:ağlarım:Nadir abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakıyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok canım kendi sitesinde bile N70 destekli yok..maalesef..bulursam paylaşırım..

haltie

haltie

Üye
nadir benim konuyu neden oyunlara açmadık yararlı kaynaklara actık :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çoklu oyunları oraya atıyoruz Halitçiğim kural bu..

haluk027017

Üye
abi çok teşekkür ederim sağol yardımın için bulursan haber verirsen çok sevinirim...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Son 7 saat 48 dakika.. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Atacığım şok oldum anlamında yahu , sorun yok :oke: dikkat et kendine sen de Yürektesin :sarıl:
Atacığım şaka yaptık yahu hemen alınma..bizde seni seviyoruz..:oke:
Arkadaşlar neden alınayım, kızayım ki :D Merak etmiştim sadece, yanlış anlamışsınız :D
Ata'nın da görmesini isterdim.BU PAZAR SÖZLENİYORUM !!!
Mustafa Ata'dan kaçar mı :D Mesajı yazdım gönderdim ama acilen çıkmak zorundaydım, senin mesajını gördüm altta ama cevap yazamadım. Şimdi bir de baktım ki hemen silmiş üste taşımışsın :ehe
Allah mesud etsin :) Güzel haberlerini-fotoğraflarını bekliyorum mutlaka :)
Bir de bazen site yavaşlıyor bildiğimiz gibi,20 mesaj +mesaj paneli yüklenene kadar ohoooo.
Site eğer ki yavaşsa 10 mesajı da açmaz 20'yi de. Normal hızındayken de öyle büyük bir zaman farkı yaşanmaz Anılcım :)
Hiç iyi olmadı 20 mesaj hem kotada 2 ye katladı:s
:hmmm
Bunu bir düşünmek lazım :hmmm

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mustafa Ata'dan kaçar mı :D Mesajı yazdım gönderdim ama acilen çıkmak zorundaydım, senin mesajını gördüm altta ama cevap yazamadım. Şimdi bir de baktım ki hemen silmiş üste taşımışsın :ehe
Allah mesud etsin :) Güzel haberlerini-fotoğraflarını bekliyorum mutlaka :)

Amin kardeşim.. Sağolasın.. :)

Evet.. :D

Mesaj yazdığımda senin mesajını da gördüm. Güven Abinin sayfaya baktığını da görünce arada kaynamasın diye sildim ve tekrar yazdım. :D Kayserililerin içinde kala kala gözüm mü açıldı ne... :ehe

Sabah saat 10 gibi almaya gideceğim. Haliyle 4-5 gün forum yasak olacak. :) Durumları biliyorsun. :D Fotoğraf konusunda, siteye koymam ama sana PM'yle atarım. :)

Eee darısı senin başına..
Seni ne zaman başı bağlı göreceğiz? :D
Balık yengemiz elini çabuk tutmalı kanımca.. :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
selamün aleyküm gönüldaşlar :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Amin kardeşim.. Sağolasın.. :) Evet.. :D Mesaj yazdığımda senin mesajını da gördüm. Güven Abinin sayfaya baktığını da görünce arada kaynamasın diye sildim ve tekrar yazdım. :D Kayserililerin içinde kala kala gözüm mü açıldı ne... :ehe Sabah saat 10 gibi almaya gideceğim. Haliyle 4-5 gün forum yasak olacak. :) Durumları biliyorsun. :D Fotoğraf konusunda, siteye koymam ama sana PM'yle atarım. :) Eee darısı senin başına.. Seni ne zaman başı bağlı göreceğiz? :D Balık yengemiz elini çabuk tutmalı kanımca.. :ehe
Kayserili kardeşlerimiz yaramış sana :ehe
Yengeyi de al gel siteye :D Üyemiz olsun... Neyse, sana kolay gelsin, mutluluklar diliyorum.
Balık olayları karışık ya, hiç giresim yok :D

Neyse, ben artık yatayım, yarın da iş var malum. İyi geceler gönüldaşlar...

Üst Alt