Tur Fenerin! :( Bursa:3 Fb:1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Tur Fenerin! :( Bursa:3 Fb:1
Fenerbahçe ipten döndü

Fenerbahçe, Bursaspor karşısında 3-0 geriye düştüğü maçta Güiza'nın uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 3-1 yenik ayrılmasına rağmen yarı final vizesi aldı.

MERT AYDIN - Futbolda hiçbir şey imkansız değildir. Hafta boyu yapılan açıklamalarda Bursasporlular hep bu temanın üzerinde durdu. 3 yiyen 3 atabilirdi. Futbolun güzelliği tahmin edilemezliğindendir zaten. Bursalı taraftarlar, Kaf Dağı’nın ardındaki umut için koşmuştu stada.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum ise sakatları ve cezalı Topuz’u anladık ama rotasyon amacıyla sahaya kaleci dahil 9 savunmacıyla çıkmıştı. İlerideki Güiza ve Gökhan Ünal geniş alansevergillerden ama onlara topu kim atacak? Gökhan Gönül, orta sahanın sağında. Göbekte Deniz ile Selçuk oynuyor. Kim kimle pas yapacak?
Bursaspor bildiğimiz “Allah Allah Allah” taktiğiyle başladı maça. Bu yüzden de Fenerbahçe o haliyle 2 büyük fırsat yakaladı. 5’te Gökhan Gönül karşı karşıya kaldığı Ivankov’dan dönen ilk şutunun ardından topu dışarı gönderdi. 13’de Gökhan Ünal, Ivankov’a takıldı. Ancak Fenerbahçeliler, topu paslı ve organize hücum yapamıyordu. Top Bursa duvarına çarpıp dönmeye başladı.
18’de Volkan’ın sağ sıfırdan ortasına Iglesias kafayı dokundu: 1-0. Oyunun tamamen hakimi olan Bursaspor özellikle sağdan sağdan geliyordu. 30’da Fenerbahçe’nin belası haline gelen Volkan ceza alanına girerken Bilica çift daldı. Cüneyt Çakır, bu kadar kör gözüne bir penaltıyı rahatça görüp penaltıyı çaldı. Ivankov’un ilk denemesi gol oldu. Ama sahaya ailece girdi oyuncular. 33’teki tekrarda Bulgar kaleci köşeyi gördü: 2-0.
İkinci yarıya başlarken Daum’un aklı geç de olsa başına gelmiş ki Bilica’nın yerine Emre Belözoğlu’nu aldı. 51’de Gökhan Ünal sağdan hızla geldi. Ortasında bomboştu Güiza ama topa dokunamadı. Fenerbahçe daha iyi top yapıyor derken bir uzun top ve Turgay, Volkan’ı geçip ağları buluyor: 3-0. Daum, tehlike anında camı kırıp Alex’i oyuna aldı. 90+2’de Güiza mucizevi bir vuruşla Fenerbahçe’ye turu getirdi: 3-1.
Her zaman bu kadar şanslı olamaz Daum. Yanlış kararlar nedeniyle maçı bu hale sokan Alman teknik adamı İspanyol futbolcu kurtarmış oldu.

--------------- Ekleme ---------------

Fener bu sene Türkiye kupası hasretine son verecek galiba...

arslansem

arslansem

Üye
Yusuuuuuuuuuuuuuf :kop: maçı fenerbahçeli arkadaşlarla izledim çok keyifliydi yahu :kop:
Daum senin neyine yedeklerle çıkmak :ehe Gökhan sağ açık Bekir sağ bek..Alex varken olmayan çift forvet sahada..Birbirinden beter iki forvet :ehe bedavaya bulunan bir gol ve tur..Sonuç önemli sonuçta :)
Galiba bu balla alacaklar bu sefer kupayı :ehe

lovestar

lovestar

Üye
Bu maçı izleyince bir istanbul takımını tutuyor olmaktan utandım...yazık resmen hakkı yendi bursanın...adam eliyle yumrukluyo nerdeyse topu sen verde penaltıyı sonra gol yerler mi yemezler mi onlar düşünsün...Fenerbahçe hariç herkes takımıyla gurur duysun arkadaşlar.17 takımın hepsi...Düşen Ankaraspor bile...yediden yetmişe bütün amatör küme takımları gurur duysun kendisiyle.sahada 11 kişi mücadele ettikleri için...Bursa bugün orta hakem ve yardımcıları dahil olmak üzere tam 14 kişiye yenildi...Gereksiz kartlar sık sık oyunu durdurmalar...çok ayıp bu kupayı alsanız da helal değil size.28 yılın hasreti böyle bitecekse bitmez olsun.Ben fenerbahçeli olsam sevinmem bile bu akşam...Tebrik ediyorum yüreğini herşeyini ortaya koyan Bursayı...Protesto ediyorum sahada dizleri titreyen hakem denen koltuk degnekleriyle tura yürüyen feneri...

haltie

haltie

Üye
bursa haketti maçı ve kazandı hakem hatalarından dem vuran fenerbahçe camiasının bu hataların herkese karşı yapılabildiğini ve artık başarsızlığı örtmenin en kötü yolu olduğunun anlaması lazım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Feneri'i mahvetti adamlar yhau:ehe
Ama kendileri de mahvoldu,olsun Fener'i ezmek güzel bir anı bıraktı onlara:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tur Bursanın hakkıydı..Yazık oldu...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu 4 net pozisyonuz var . Bursanın 3 pozisyonu var hepsi de gol oldu ? El insaf ..!
Maç 12 dakikada 2 sıfır olurdu .. 2 tane % 100 karşı karşıya kaçtı .. Bursanın ciddi bir pozisyonu yok maçta .! Neyin hakkı bu anlamadım ?

İlk gol bariz wedersonun hatası , 2.gol gereksiz bir giriş gereksiz bir penaltı ..! Maç 2-0 a gelince önlem muhakkak alınmalıydı . Önder , Deniz , Selçuk , Bekir , Wederson gibi kötü kadro sahaya sürmüşsün ve neticesinde şaka gibi çift forvet sahada ..! Baştan sona yanlışlarla dolu bir kadro ve oyun felsefesi sahadaydı .. Semih , Emre ve Alex in oyuna girdikten sonra Fenerbahçe ye dikkat edelim .. Bu demek oluyor ki yedek oyuncularımız çok yetersiz .

İnanın hiç endişeye girmedim :) Halısaha da maçtaydım , herkese söyledim son dakika da iş biter diye .. Nitekimde içime doğdu . :) Güiza vurdu ve iş bitti .. Maçın oralara kadar gelmesi , şansızlıkdan başka birşey değildi .. Gökhan gönül dakika 4 de atsa hadi onuda geçelim dakika 12 de Gökhan Ünal karşı karşıya atsa , iş hikayeye dönecekti . Bursanının pozisyonu yokken bariz defans hatasından gereksiz bir gol yedik . Yani döndü gol oldu . Tamamiyle şansızlık .!

Maçın özetini izlediğimizde , Fenerbahçenin daha fazla ciddi pozisyona girdiğini , daha fazla pozisyon yakaladığını net olarak görebiliyoruz . Şansızlık olarak nitelendirebiliriz bu maçı ..

Bu bize ders olacaktır . Her maçın ve takımın ciddiye alınması gerektiğini bir kez daha Daum ve Fenerbahçeli oyuncular görmüştür .. :oke:

Tebrikler Fenerbahçemize ..

arslansem

arslansem

Üye
Ali çok objektifsin :ehe Fenerbahçe yılın en kötü futbolunu oynadı sen haksız yenilgi diyorsun.Asıl sana el insaf be kardeşim :ehe

haltie

haltie

Üye
Alicim zaten hatalar olmasa gol olmaz kardeşim yada çok zor olur futbol olmaz :)bence fenerbahçeyi dize getirdi bursaspor baskılı oynadı resmen fenerbahçenin atakları oldu hatta 0-0 devam ederken maçıda koparabilirdi ama yapamadı.bütün spor yazarlarının birleştiği şey mucizeyi yarattılar turu geçemeseler de.tebrikler bursaspor :alkis

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ali çok objektifsin :ehe Fenerbahçe yılın en kötü futbolunu oynadı sen haksız yenilgi diyorsun.Asıl sana el insaf be kardeşim :ehe

Haksız yenilgi mi demişim ? Semih yazılanları tekrar oku .. :)

Yılın en kötü futbolu demişsin , evet kötü oynamış olabilir ama , bu kadar kötü kadroya rağmen 4 tane % 100 ciddi pozisyon yakaladık kaçırdık deplasmanda . Üstelik rakip takımdan çok daha ciddi pozisyonlar bulduk ?

Biri bana Bursasporun ciddi pozisyonunu saysın , bende Fenerbahçeninkileri sayayım . Hodri meydan :)
Kaç tane hatırlıyorsunuz ? :ehe

Mücadele olarak evet onlar daha istekliydi , bu da çok normal .. Kadro çok vasat , skor dezavatanjı ..!

arslansem

arslansem

Üye
Yahu 4 net pozisyonuz var . Bursanın 3 pozisyonu var hepsi de gol oldu ? El insaf ..!
Maç 12 dakikada 2 sıfır olurdu .. 2 tane % 100 karşı karşıya kaçtı .. Bursanın ciddi bir pozisyonu yok maçta .! Neyin hakkı bu anlamadım ?

.
Bursanın hakkı demişler sen de cevap vermişsin :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bursaspor , bizden daha istekliydi bu gayet normal ..Bunun nedeni , takımın yarısı yok , yedek ve oynamayan oyunculardan kurulu olmasıydı ..
Hakem falan bahaleri , hikaye ..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hakemler ilk Yarı fenerin anasını ağlattı gs li ve bjk li arkadaşlar hiç çıtını çıkarmadı ama fener lehine bir hata oldumu hemen saldırıya geçiyorsunuz bu sözlerinizi elenmenizin Tezahuru olarak kabul ediyorum

haltie

haltie

Üye
hakemler ilk Yarı fenerin anasını ağlattı gs li ve bjk li arkadaşlar hiç çıtını çıkarmadı ama fener lehine bir hata oldumu hemen saldırıya geçiyorsunuz bu sözlerinizi elenmenizin Tezahuru olarak kabul ediyorum

kardeşim ilk yarı fener lehinede kararllar oldu aleyhinede aynı şey bütün takımlar için geçerli.ama fenerbahçe olayı büyütüyor sanki sadece onlara yapılıyor gibi.birazcık soğuukkanlı olup ortalığı velveleye vermemesi lazım

arslansem

arslansem

Üye
Ben şahsen her iki tarafa da oyuna doğrudan etki edecek bi karar verdiğini düşünmüyorum

'Davut

'Davut

Üye
Püh yenildik ne üzüldüm ne üzüldüm...:ehe

Bence hakem kötü yönetti...Bize yönelikti düdükleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt