Hangi haritayı önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

opaques

Üye
    Konu Sahibi
Hangi haritayı önerirsiniz?
Sayın arkadaşlar,

N95 telefonumda Garmin Mobile XT 5.00.50 versiyonu kullanıyorum. Ancak Türkiye için hangi haritanın daha detaylı, tutarlı ve doğru olduğuna karar veremedim. Artılarını eksilerini tam anlamıyla anlayamadım. Basarsoftun Navcity 2009.02 - Navcity 2009.06 haritalarını ve CN 2010.20 - CN 2010.30 haritalarının hepsini deneme maksadıyla kullandım. Antalya'da oturuyorum ve birisi alt geçitleri biliyor ama yolları bilmiyor birisi yolları biliyor alt geçitleri söylemiyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Türkiye için aşağıdaki haritaların hangisini kullanmamı önerirsiniz. Hepinize teşekkürler.

* NavCity 2009.02 - Türkiye
* NavCity 2009.06 - Türkiye
* CN 2010.20 - Türkiye dahil Avrupa
* CN 2010.30 - Türkiye dahil Avrupa

Revengeful

Emekli Yönetici
ovi maps te güzel

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ovi maps tabikide

reactor1111

reactor1111

Üye
ovi maps tabikide
acaba diğer haritaları kullandınız mı? ben son çıkan ndrive ve garmin i de kullandım.
bana garmin daha iyi gibi geldi ayrıntı olarak.
sizce neden ovi maps?

risingstar

Üye
en güzeli google maps ancak navigasyon olmaması ve devamlı internet istemesi kötü. Bi türlü alışamadım ne ovi maps'e nede garmine. 15 dk. gpse bağlancam diye uğraşıyor. Google ise GSM sinyalinden anında yerinizi tahmini söylüyor gps bile olmadan üstelik, harita üzerinde binalarla beraber gösteriyor, latitute özelliğiyle yerinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz anında.

reactor1111

reactor1111

Üye
en güzeli google maps ancak navigasyon olmaması ve devamlı internet istemesi kötü. Bi türlü alışamadım ne ovi maps'e nede garmine. 15 dk. gpse bağlancam diye uğraşıyor. Google ise GSM sinyalinden anında yerinizi tahmini söylüyor gps bile olmadan üstelik, harita üzerinde binalarla beraber gösteriyor, latitute özelliğiyle yerinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz anında.
google maps için ayrı program mı yüklemek gerekiyor? yoksa internet tarayıcısı üzerinden mi bağlanılıyor? gps ile çalışanı yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt