Vodafone MTV link

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Teşekkürler. . , .

onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rstp linkler otomatik olarak degisiyor http yi .ram formatıyla kullanamazsınız. not defteri açılınca içindeki linki kopyalayın sonra web tarayıcısına girip yapıstırın. ordan girince seceneklerdn yer imlerine ekle deyin.

Girrffe

Üye
arkadaşlar rstp linkler otomatik olarak degisiyor http yi .ram formatıyla kullanamazsınız. not defteri açılınca içindeki linki kopyalayın sonra web tarayıcısına girip yapıstırın. ordan girince seceneklerdn yer imlerine ekle deyin.

Tv ye girmesi için mtv yazıp göndermemizmi gerekiyor?Yoksa mvs gibi mi?
Bu arada mvs kapandı sanırım

sedces

sedces

Üye
Tv ye girmesi için mtv yazıp göndermemizmi gerekiyor?Yoksa mvs gibi mi?
Bu arada mvs kapandı sanırım

eğer N70 le olinklerden üye olmayıp girebilirsen üye olmana gerek yok giremiyorsan gerek var tabiki:oke:
(MTV SUPER AC yaz 3636 ya gönder)MVS gibi değil daha kaliteli ve akıcı,

bu arada "live.vodafone.com" da Mobil TV sayfası açılmadı ki daha siz nasıl giriyorsunuz peki?
Açılıncada o yeni linklerden gireceğini sanmıyorum çünkü vodafone live ın bağlantılarıda değişmiş..

Verdiğim linklerden girince "Erişim yok" demekte bende.

Girrffe

Üye
eğer N70 le olinklerden üye olmayıp girebilirsen üye olmana gerek yok giremiyorsan gerek var tabiki:oke:
(MTV SUPER AC yaz 3636 ya gönder)MVS gibi değil daha kaliteli ve akıcı,

bu arada "ve.vodafone.com" da Mobil TV sayfası açılmadı ki daha siz nasıl giriyorsunuz peki?
Açılıncada o yeni linklerden gireceğini sanmıyorum çünkü vodafone live ın bağlantılarıda değişmiş..

Verdiğim linklerden girince "Erişim yok" demekte bende.

Yani şu an mvs yede mtv'yede girilmiyor.öyle mi?

onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
şu anda vodafone sitesi düzenleniyor. site hariasından mobil tv ye girin. teknik hata var. yani şu anda bu linkler çalışmaz. vodafone sorunu çözünce girmeyi deneyin linklerden.
not: MVS bitti biliyorum. bitmediyse de bugün yarın kapanır.

43splatt26

Üye
arkadaşım benim telefon modelim nokia N78 bende bağlanılıyor diyor bekliyorum bekliyorum daha sonra bağlanılamıyor diyor lütfen bi yardım et :oke:

onatcan95

onatcan95

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim telefon modelim nokia N78 bende bağlanılıyor diyor bekliyorum bekliyorum daha sonra bağlanılamıyor diyor lütfen bi yardım et :oke:

vodafone sitesinden giriş yap. telefon ayarlarından mobil tv ayarlarını telefonuna yolla. sonra ayarlardan (müzik çalar içinde de olabilir) akış ayarlarını bul. streaming ayarları da olabilir. oradan mobil tvyi seç. internet tarayıcıya gir. orda da varsayılan olarak vodafone live olmasına dikkat et.
ama bazen sorun çıkarıyor bu aralar..
NOT: bugün 13 şubat 2010.. ağustos ortası- eylül başından beri ücretsiz kullanıyorum standart paketi. 5-6 aydır hala ücretsiz.

Üst Alt