Telefon alıcam alıcam arkadaslar... 200-250 tl civarı bakarmısınız....

Sponsorlu Bağlantılar

Sphinx.00

Sphinx.00

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam alıcam arkadaslar... 200-250 tl civarı bakarmısınız....
Arkadaşlar 200-250 civarı ilk tercıhım samsung... sonra nokia.. İşim geregi dokunmatık telefon düşünmüyorum maglum.. Portif kullandıgımdan halıyle toz birazda kuvvete dayalı... Bana dayanıklı kameralı hafıza kartlı saglam kullanıslı 200-250 tl cıvarı bır telefon lazım... önerilerinize tercübelerinize basvurmak ıstedım arkadalar yardımlarınz ıcın şimdiden teşekkürler..
:)

gecugr

Üye
nokia 6300 al 250-300 tl civarı. kamera da var çok sağlam bir gövdesi de var. babam da kullanıyor çoğu kişide de görüyorum.

Sphinx.00

Sphinx.00

Üye
    Konu Sahibi
Böyle telefonlar cok sade duruyor.. ya.. Samsung düşünoyurm daha çok. ama hoşuma giden nokia'da olursa nedne olmasın... 6300 cok basit bir telefon... belki dayanklı olabılır ama. şık degil. başka önerilerin varmı.?

nokia 6300 al 250-300 tl civarı. kamera da var çok sağlam bir gövdesi de var. babam da kullanıyor çoğu kişide de görüyorum.

samekary

samekary

Üye
2.elden temiz Samsung Star bulabilirsin hatta elimde var mesaj at

Perfect!

Üye
3120c al bence

Perfect!

Üye
3120c sınıfta 2arkadaşta var gayet iyi bi kaç kere gözümn önünde düştü biley olmsdı özellikleride iyi netten bak uygun gelirse ben öneririm

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet bencede 3120c iyi bir telefon......

futbol123

futbol123

Üye
j105 i alabilirsin 299tl ye

haltie

haltie

Üye
samsung i450

Sphinx.00

Sphinx.00

Üye
    Konu Sahibi
demi usta. güzel telefon gösterişlide. daha önce k700 vardı benim. çok hassas telefon.. önerirmiisn daha önce kullandınmı. ?

j105 i alabilirsin 299tl ye

--------------- Ekleme ---------------

güzel telefond basit gibi geliyor fıyatı 350 tl cıvarı sanırım.

Evet bencede 3120c iyi bir telefon......

--------------- Ekleme ---------------

telefon güzelde. fiyatı hakkında net bir bilgin varmı usta.

Üst Alt