n73 e sonradan yüklenebilen özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n73 e sonradan yüklenebilen özellikler
arkadaşlar bnde n73 me var sonradan özelllik yüklenebiliyomu n73 lere mesela setting wizard programını güncelleme yaparken yüklendi n gage programını kendim yükledim bugun gibi programlar yüklenebiliomu :bilmm

• Beğen
Tepkiler: o_v_o_v

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne gibi mesala güncelleme yaptıysanız gelmiş olması lazım mobil tv search (arama proğramı) varmı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi mesala güncelleme yaptıysanız gelmiş olması lazım mobil tv search (arama proğramı) varmı
mobil tv var search var arama güncellemeden sonra geldi başka arkadaşlarda kablosuz klavye var n73 de pc ye baglanıyo bende yok bulamadım netten :vur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Onlara sor nerden yüklemişler o özellik n95 lerde var sanırım kablosuz bağlanıyorlar derken bluetooth lamı bağlanıyorlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Onlara sor nerden yüklemişler o özellik n95 lerde var sanırım kablosuz bağlanıyorlar derken bluetooth lamı bağlanıyorlar
evt bluetooth la baglanıyo :S pc ye klavye oluyo

orhanhn58

orhanhn58

Üye
selam arkadaslar ya benım n73 var ama ekrana koydugum saat temalarını calıstırmıyo nasıl yaparım bunu ben

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar ya benım n73 var ama ekrana koydugum saat temalarını calıstırmıyo nasıl yaparım bunu ben
arkadaşım bu sorunun cvbını symbian destek bölümüne yaz cvp verilir yeri yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt