Yarın Savcılığa gideceğim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Savcılığa gideceğim :)
Evet yarın savcılığa ifade vermek için gideceğim :) Gasp olayı yüzünden bilmeyen yoktur zaten :angry:

İmei yi yine vereceğim savcılık inşallah üstüne düşerde bulunur diye dua edip duruyorum her gece :)

Birazdan resmininide koyarım :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hadi hayırlısı Hasan İnsallah bi sonuç çıkar dualarımız senle:op:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kardeş inşallah bulunur telefonun biran evel. çünkü herkez o telefona senin gibi nazik davranmaz

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Olayı bilmiyorum ama inşallah senin için hayırlısı olur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hasanım inşallah hayırlısı olur hak yerini bulur..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Savcılığa verilmişse bulunması an meselesi Hasan..
İçin rahat olsun. :)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş inşallah bulunur telefonun biran evel. çünkü herkez o telefona senin gibi nazik davranmaz

3 hafta oldu yaw :s İnşallah bulunur :)

Olayı bilmiyorum ama inşallah senin için hayırlısı olur.

İnşallah abi olay benim için benim imza ya bak :) Allah belalarını verisin onların'a bas olay o :)

Hasanım inşallah hayırlısı olur hak yerini bulur..

İnşallah abi inşallah :)

Savcılığa verilmişse bulunması an meselesi Hasan..
İçin rahat olsun. :)

Abi ölede savcılık ilgilenmezse hiç bir işe yaramaz :s Yani ben kaç kişi gördüm öle bişey olupda bulunamıyan :)

Resimleri sildim bu arada şimdi bişey felan olur:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benim arkadaşın başına gelmişti. Hemen takibe başlamışlar. Telefon dört el değiştirmesine rağmen çalan kişiye ulaştılar ve tutukladılar. Savcılık ilgilenir ama sen de savcılığın başını ağrıt biraz.. :)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Benim arkadaşın başına gelmişti. Hemen takibe başlamışlar. Telefon dört el değiştirmesine rağmen çalan kişiye ulaştılar ve tutukladılar. Savcılık ilgilenir ama sen de savcılığın başını ağrıt biraz.. :)

:hmmmBanada bu kadar duyarlı olurlar inşallahta benimkide bulunur.
telefon parçalara ayrılmamıştır umarım :(

haltie

haltie

Üye
hadi hayırlısı hasan bulunur inş:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aradan 3 hafta geçmiş be Hasan:(Netice çıkmaz zannetmiyorum
Ama dulalarım da seninle emin olabilirsin:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bir gün hepınız tanırsınız(sonyerollson)Erol'la telefon aldık ve onun hattınıtaktık denemek ıcın aradan yıl gecmedı pat karakoldan aradılar efendım ıste Erol gel buraya canım bu telefonu sen mı caldın Erol ıfade verır,İsa ıfade verır vs.. vs..Adlıye su bu derken sonunda aklandık:)Ama yakalandı yapanlar yanı ıcın rahat olsun gec de olsa cıkar yapanlar;)

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Bana şans dileyin dua edin bu inşşallah bulunur :)

--------------- Ekleme ---------------

Bir gün hepınız tanırsınız(sonyerollson)Erol'la telefon aldık ve onun hattınıtaktık denemek ıcın aradan yıl gecmedı pat karakoldan aradılar efendım ıste Erol gel buraya canım bu telefonu sen mı caldın Erol ıfade verır,İsa ıfade verır vs.. vs..Adlıye su bu derken sonunda aklandık:)Ama yakalandı yapanlar yanı ıcın rahat olsun gec de olsa cıkar yapanlar;)

Hadi ya yeni öğrendim bu hikayeyi :ehe sizede geçmiş olsun abi :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:hmmmBanada bu kadar duyarlı olurlar inşallahta benimkide bulunur.
telefon parçalara ayrılmamıştır umarım :(
Araba mı bu Hasan, parçalasınlar :ehe

İçini karartmak istemem ama fazla ümitlenme.
Bir insan gerçek anlamda sal'ak değilse bir telefonu "kendisi kullanmak" için çalmaz. O telefon şu ana kadar çoktan bir ikinci elciye satılmıştır, o ise bir başka ikinci elciye satmıştır o da ya vitrinde tutuyordur telefonunu ya da o da satmıştır birisine...

Sonuçta telefonu bulmasına bulursun ya, geri alamazsın. Devletin sunduğu bir hizmetten dolayı (örneğin toplu taşımada yaşadığın kaza ya da bir devlet dairesindeki asansörün düşmesi gibi) zarar görmediğin için devlet de sana bir şey ödemez; telefonu şu an elinde tutan büyük ihtimalle iyiniyetli bir üçüncü kişi olacağından ve senin mülkiyet hakkın, malı devren iktisap eden iyiniyetli üçüncü kişiye karşı ileri sürülemeyeceğinden ötürü......

Güme gider telefon...

Çok çok şanslı isen, çalan adam yakalanır. İşte o zaman aklını alırlar o adamın. Zira adi hırsızlık değildir sadece yaptığı. Olayın içinde tehdit ve şiddet de olduğu için nitelikli halinden ceza alır.
Ama dediğim gibi, küçük bir ihtimal.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ata duman ettı cocugu:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
inşallah ALLAH gönlüne göre verir

AKATLI

AKATLI

Üye
inşallah telefonda , gasp edenlerde bulunur da cezalarını çekerler

hayırlısı olsun kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt