vodafone LG KS360 KAMPANYASI

Sponsorlu Bağlantılar

VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
    Konu Sahibi
vodafone LG KS360 KAMPANYASI
Kampanya kapsamında yer alan LG KS360 model cihazını Vodafone bayilerinden satın alan aboneler, 3 ay boyunca (90 gün) yapacakları 100 ve üzeri kontör yüklemeleri için şebeke içi 1.000 hediye kontör, toplamda 3.000 kontör kazanma şansı yakalayacakladır. Üstelik kazanılan şebeke içi kontörler ile aboneler şebeke içi görüntülü konuşma da yapabileceklerdir.
Kampanyaya dahil olan aboneler herhangi bir kontör yükleme şartı olmadan 90 gün boyunca geçerli olacak 1 GB’lık data kullanımına sahip olabileceklerdir.

Ek olarak, cihaz kutularından çıkacak kodlari 1001 kısa mesaj numarasına gönderen abonelerimiz, yukarda belirtilen 3000 kontör ve 1 GB’a ekstra olarak,
LG KS360 kampanyasında hediye 1000 şebekeiçi SMSkazanacaklardır.

LG KS360 cihaz kampansı Vodafone MSN Messenger destekli ve kayar klavye özellikli telefonu ve eksta şebekeiçi hediye 1000 SMS’i ile PARMAK KONUŞTURAN TELEFON konseptinde sizlere sunulacaktır.

Üstelik aboneler kampanya kapsamında yer alan cihazı World’e özel peşin fiyatına 6 taksit ile satın alma fırsatı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Yapı Kredi World Card haricinde YKB POS’larında Fortis World Card, Vakıf World Card ve Anadolu World Card kredi kartları da kullanılabilecektir.

Gençlere ve yılbaşı konseptine uyan özel kutu tasarımlarıyla sizlere sunacağı LG KS360 kampanya kapsamında müşterilerimize tüm vergiler dahil 299 TL sunulacaktır.

Marka / Model
Marka LG Model KS360 Form faktör Slide Renk Blue, Multicolor, Titanium, White Şebeke
GSM şebeke GPRS, GSM Servis 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Evet Faks / Veri Bilinmiyor Ekran
Ana ekran Color TFT Renkli ekran 256.000 renkler Boyutlar 60.96 mm. Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Evet Bellek
Dahili bellek 15MB Harici bellek 4GB Bellek Kartı yuvaları Evet Bellek kartı tipleri MicroSD Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 800 mAh Bekleme süresi Bilinmiyor Konuşma süresi Bilinmiyor Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, Polyfone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum Unknown x Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Hayır Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, eAAC, MP3 Video oynatma MPEG4 Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Bilinmiyor Görüntülü görüşme Bilinmiyor Diğer özellikler Voice memo, Built-in handsfree, QWERTY keyboard, IM, Voice memo Format
Ağırlık 108 g. Boyutlar (Y x G x D) 101.5x51x16.8 mm.

TOPARLAMADIR :P

osnakli

osnakli

Üye
kardeş vodafone güzel şeyler yapıyorda birde köylerde çekse.daha bi hoş olacak ama nerdeeeeee.vodafone'la konuşmak için ilçeye mi gidelim

sarıoklar

Üye
kardeş vodafone güzel şeyler yapıyorda birde köylerde çekse.daha bi hoş olacak ama nerdeeeeee.vodafone'la konuşmak için ilçeye mi gidelim

bunu buraya değil vodafone müşteri hizmetlerine yazacaksınız.1 kere değil bir kaç kez.

VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
    Konu Sahibi
ingiliz firması su anda iyi çalısıyor.adamlar dünya devi bu reddedilemez bi gercek..ama ben inanıyorumki iki yıla kadar vodafone da cekim problemi kalmayacak.çalısmaları yakından takip ediyorum.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
telefon lg olmasından büyük kırgınlık yarattı ama farlı görünüş ve dizany sayesinde sayesinde biraz satışı olur ;)

osnakli

osnakli

Üye
bunu buraya değil vodafone müşteri hizmetlerine yazacaksınız.1 kere değil bir kaç kez.

belki 5 yılda 1000 tane mailim var:)

--------------- Ekleme ---------------

ingiliz firması su anda iyi çalısıyor.adamlar dünya devi bu reddedilemez bi gercek..ama ben inanıyorumki iki yıla kadar vodafone da cekim problemi kalmayacak.çalısmaları yakından takip ediyorum.

siz iki yıl diyorsunuz ya bana bu 20 yıl gibi geliyor.turkcell gibi operatör 2008de kurdu buraya.odafone anca 2018de kurar:)

VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
    Konu Sahibi
belki 5 yılda 1000 tane mailim var:)

siz iki yıl diyorsunuz ya bana bu 20 yıl gibi geliyor.turkcell gibi operatör 2008de kurdu buraya.odafone anca 2018de kurar:)

sen öyle diyorsan öyledir kardes .

ececuuu

ececuuu

Üye
arkadaşım bşy sorcm sen kullandın mı bu telefnu bn akmayı düşünüyorum da ..eğer kullandıysan 1 kaç bişey sorcam da :)

çayçay123

Üye
bızım koyde 3g bıle var

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
arkadaşım bşy sorcm sen kullandın mı bu telefnu bn akmayı düşünüyorum da ..eğer kullandıysan 1 kaç bişey sorcam da :)
walla kardes ben eşime aldım ama memnun degil ? nedenine gelince telefonda radyo acıksa baska hiçbir işlem yapamıyorsun yani radyoyu kapatmak zorunda kalıyorsun ve bu cihazın işletim sistemi nedir?? bilen warsa yazabilirmi bu arada bu telefonu ben kullanmadım detaylı olarak bilgi sahibi degilim fakat telefonun gorunumu cok güzel :) saygılar:evet:

ececuuu

ececuuu

Üye
çok teşekkür ederim :)

bişeyler daha sorsam yanıtlarsanız çooook sevinirim :)

1-telefonun mesaj yazma kalitesi nasıl?( hızlı yazılıyo mu lg bu konuda pek iyi değil de :D )
2-mesela bluetooth la herhangi bişey atıyoruz ilk olarak telefona kaydedip ondan sonra kendimiz hafıza kartına mı taşıyoruz yoksa direk kendisi de hafıza kartına kayıt edebiliyormu ?
sorularım acayip gelebilir çünkü önceki telefonum LG KG390 dı ve hayatımda kullandığım en kötü telefondu diyebilirim...

ben radyo kullanmam pek :) mesaj yazma hızı önemli benim için :) bide telefonon hızı :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

1-telefonun mesaj yazma kalitesi nasıl?( hızlı yazılıyo mu lg bu konuda pek iyi değil de :D )
2-mesela bluetooth la herhangi bişey atıyoruz ilk olarak telefona kaydedip ondan sonra kendimiz hafıza kartına mı taşıyoruz yoksa direk kendisi de hafıza kartına kayıt edebiliyormu ?
sorularım acayip gelebilir çünkü önceki telefonum LG KG390 dı ve hayatımda kullandığım en kötü telefondu diyebilirim...

ben radyo kullanmam pek :) mesaj yazma hızı önemli benim için :) bide telefonon hızı :)

Burada bunun cevabını alman mümkün olsa da burası yeri değildir. Daha kaliteli ve hızlı bilgi alman için uygun yere senin adına konuyu açtım, oradan takip edebilirsin, konunun adresi http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/lg-ks360-ozellik-hakkinda-yardim-308140.html

ececuuu

ececuuu

Üye
teşekkürler :)

sananeki bundan

Üye
görüntülü konuşma falan demiş,

3G varmı bu telefonda ?

benim bildiğim yok önde kamerası da yok zira :S

slowman76

slowman76

Üye

Arkadaşlar 2 aydır kullanıyorum yaklaşık...
*Mesaj yazma kalitesi süper zira QWERT klavyesi sayesinde...
*Bluetoothla attığın herşey direk olarak telefonun kendi hafizasına geliyo,daha sonra hafiza kartına taşıyosun arkadaşım...
*Kötü bir haberde benden olsun; telefon çok yavaş bir çok telefonla kıyaslanamayacak kadar hemde ...

görüntülü konuşma falan demiş,

3G varmı bu telefonda ?

benim bildiğim yok önde kamerası da yok zira :S
Ne 3G'si yahu tabiki yok...

SlashGun

SlashGun

Üye
iyi olmuşda amatör gördüm teli biraz :D

sarıoklar

Üye
telefon çok güzel klavyesi

alperen1313

alperen1313

Üye
ben kullandım gayet hızlı bir lavyesi var oldugundan sms de sıkıntı çekmezsiniz :=)

ozllem

Üye
bende alalı 2 gün oldu ama beğenmedim daha önce biyerde sorduğumda isterseniz klavyeyi dokunmatik kullanabiliyorsunuz demişlerdi ama iice baktım malesef olmuyor
sesi beni tatmin etmedi ben tavsiye etmiyorum hiç kullanışlı değil msn programı için aldım ama her tlfna yükleniyo msn keşke almasaydın pişmanım :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt